Şuan sitedeki fiyatı 4909₺. Ek olarak 2850₺'ye GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 aldım bunu iptal edip gaming gecesine düşen Asus TUF Gaming B550M-E WIFI AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC) almak mantıklımı şuan ki fiyatı 3500₺
Rgb fanları yok galiba kasanın fanı yoksa almicağımAnakartı iptal etme taş gibi anakart bu kasa da 3000 civarına düşer gibi...
He alma zaten parçalar nefes alamaz... Ben aldınız sandım...Rgb fanları yok galiba kasanın fanı yoksa almicağım
Aslında bütçeyi kasadan kısıp diğer parçalara eklemek daha mantıklı gibi toplam 3k ya psu dahil rgb kasa lazımHe alma zaten parçalar nefes alamaz... Ben aldınız sandım...
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DWT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DWT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasainventus.com.tr
dünyadaki en kaliteli bilgisayar kasalarından biri. kasa piyasasına çok hakim değilim ama lian li'nin bu modelinin çok rahat S+ bir kasa olduğunu söyleyebilirim. tek eksisi içinde fanlar olmadan gelmesi malzeme kalitesi olsun havalandırma yerleri olsun 10/10Alıntıyı görüntüle
Şuan sitedeki fiyatı 4909₺. Ek olarak 2850₺'ye GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 aldım bunu iptal edip gaming gecesine düşen Asus TUF Gaming B550M-E WIFI AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC) almak mantıklımı şuan ki fiyatı 3500₺
3K'ya PSU dahil bulmak zor. https://pckolik.com/urun/thermaltak...mesh-panel-midtower-kasa/?ref=akakce&v=1.97.9 benim bildiğim bi bu var.Aslında bütçeyi kasadan kısıp diğer parçalara eklemek daha mantıklı gibi toplam 3k ya psu dahil rgb kasa lazım
Hmm o zaman bana 2500 civarı bir kasa önerebilir misiniz psuyu kendim hallederim ama kasanın dış görünümü biraz iyi olursa tadından yenmez3K'ya PSU dahil bulmak zor. https://pckolik.com/urun/thermaltak...mesh-panel-midtower-kasa/?ref=akakce&v=1.97.9 benim bildiğim bi bu var.
Eeee... Hocam siz ekipman konularından devam edin...dünyadaki en kaliteli bilgisayar kasalarından biri. kasa piyasasına çok hakim değilim ama lian li'nin bu modelinin çok rahat S+ bir kasa olduğunu söyleyebilirim. tek eksisi içinde fanlar olmadan gelmesi malzeme kalitesi olsun havalandırma yerleri olsun 10/10
Hmm o zaman bana 2500 civarı bir kasa önerebilir misiniz psuyu kendim hallederim ama kasanın dış görünümü biraz iyi olursa tadından yenmez
tamamen kapalı değil ya bi ara incelemiştim bu kasayı dediğim gibi kasadan anlamam ama bu kasa harbi efsane. her yerinde havalandırma delikleri var gamepower warcry gibi değilEeee... Hocam siz ekipman konularından devam edin...
Kasa tamamen kapalı fanlar da yok parçalar gram nefes alamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cougar MX440 Mesh CGR-56C1B-MESH-RGB-C RGB 4 Fanlı 750 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar MX440 Mesh CGR-56C1B-MESH-RGB-C RGB 4 Fanlı 750 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar MX440 Mesh CGR-56C1B-MESH-RGB-C RGB 4 Fanlı 750 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.966,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buyrun hocam psu'lu taş gibi kasa
Şimdi spec delta atarım bana bi girerler Şaka maka kasanın önünü açıp kullanacaksan güzel kasa 2500ün biraz üstüne 650W TAŞŞŞ gibi psulu hali var şuan solumda duruyo içinde 6900xt kullanıyom öle düşğün PSu suz bunlar varHmm o zaman bana 2500 civarı bir kasa önerebilir misiniz psuyu kendim hallederim ama kasanın dış görünümü biraz iyi olursa tadından yenmez
Hocam egzoz fanı bile yok sıkıntı yani hava akışı normal kasalara göre baya sıkıntılı...tamamen kapalı değil ya bi ara incelemiştim bu kasayı dediğim gibi kasadan anlamam ama bu kasa harbi efsane. her yerinde havalandırma delikleri var gamepower warcry gibi değil