deepblue53
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Beyler bu cuma gaming gecesinden alacagımız şeyler ortalama ne zaman kargolanıyor daha önce deneyimi olan arkadaşlar yardım edebilirmi?
Ne almıştın ram ve monitor almayı planlıyorum da ben eğer cıkarsaBenim aldıklarım en geç Pazartesi yada Salı gelmişti.
Kulaklık gibi çevre bileşenleri almıştım. Ama bu süreçte kargolama uzun sürebiliyor. Maks 1 haftaya gelir.Ne almıştın RAM ve monitor almayı planlıyorum da ben eğer cıkarsa
Tamamdır teşekkürler.Kulaklık gibi çevre bileşenleri almıştım. Ama bu süreçte kargolama uzun sürebiliyor. Maks 1 haftaya gelir.
Farklı zamanlarda, farklı ürünler almıştım.Beyler bu cuma gaming gecesinden alacagımız şeyler ortalama ne zaman kargolanıyor daha önce deneyimi olan arkadaşlar yardım edebilirmi?
bilmediğim için oruyorum da gaming gecei ne oluyor tam olarakBeyler bu cuma gaming gecesinden alacagımız şeyler ortalama ne zaman kargolanıyor daha önce deneyimi olan arkadaşlar yardım edebilirmi?
Gaming ürünlerin o gece belirli stokta incehesap.com dan indirime girmesibilmediğim için oruyorum da gaming gecei ne oluyor tam olarak
bilmediğim için oruyorum da gaming gecei ne oluyor tam olarak
donanimarsivi.com