Şişirilmemiş fiyattan aldıysanız pişmanlık bir durum yok aslındagüç tüketimi yönünde 9070xtye nazaran oldukça mantıklı kart,9070xt aldığıma biraz pişmanım :/
ilk çıktığı gün 34.5'a aorus aldım ama ben alırken 5070 ti fiyatları 50kydı,bu kadar düşeceğini bilsem almazdımŞişirilmemiş fiyattan aldıysanız pişmanlık bir durum yok aslında
Sağ olun hocam kararımı 850W olarak değiştirdim.Hocam psu 850w ve üzeri tercih ederdim ben olsam bütçeniz kurtarıyorsa tabi.Ekran kartı hayırlı olsun çok güzel fırsat maximumla da değerlendirmişsiniz şahane olmuş
Tavada ki bir kuş havada ki iki kuştan iyidir hocam almışsınız artık aldığınız kartta günümüz için gayet yeterli.güç tüketimi yönünde 9070xtye nazaran oldukça mantıklı kart,9070xt aldığıma biraz pişmanım :/
40k hazır sistem satılıyor farkındasın değilmi(amadeğer)Selamlar, Aklımda RTX 5070 TI sistem dizme fikri vardı. İndirimde görünce peşin fiyatına 3 taksitle Gainward Mark GAINWARD GeForce RTX5070 Ti aldım. Birde kampanyaya katıldım sanırım oradan da 1000 TL gelecek ve kart toplam 38.000 TL'ye gelmiş oluyor. Sizce kartın markası ve fiyatı beni üzer mi? İade et boşuna almışsın der misiniz?
Alıntıyı görüntüle