https://www.incehesap.com/corsair-hydro-h45-cw-9060028-ww-fiyati-33392/ bunu aldimda yorumlari iyi değil iade etmelimiyim.kule tipi daha mi mantıkli olur
Reis sende 1080p mi kullanacaksınKartlardan çekim de yapıldı fakat böyle bi'şey var sebebini bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Şuan sistemi alıp alamadığımı bilmiyorum, saçma şekilde her şey onaylandıktan sonra böyle görünüyor.Reis sende 1080p mi kullanacaksın
para çekildi ise sorun olmazŞuan sistemi alıp alamadığımı bilmiyorum, saçma şekilde her şey onaylandıktan sonra böyle görünüyor.
Bende şu an monitör yok fakat alırsam muhtemelen f/p 2K monitör alırım.
Şu an başarısız siparişlerde görnüyor ama bakalım...para çekildi ise sorun olmaz
Geçen benimde böyleydi hesabımdan para çekilmişti , ertesi gün bankadan aradılar böyle böyle bu işlem sizin tarafınızdan mı yapıldı , incehesaptan sizlere ulaşmamızı istediler kartınız mı çalındı diye , işlemi onaylıyor musunuz filan demişlerdi. Sonra düzeldiydi.Şuan sistemi alıp alamadığımı bilmiyorum, saçma şekilde her şey onaylandıktan sonra böyle görünüyor.
Bende şu an monitör yok fakat alırsam muhtemelen f/p 2K monitör alırım.
** Az önce tükendi yazıp, şimdi ise 7 stok var .d
Olabilir hocam, ortalık dolandırıcı kaynıyor tabi, meblalar da yüksek olunca...Geçen benimde böyleydi hesabımdan para çekilmişti , ertesi gün bankadan aradılar böyle böyle bu işlem sizin tarafınızdan mı yapıldı , incehesaptan sizlere ulaşmamızı istediler kartınız mı çalındı diye , işlemi onaylıyor musunuz filan demişlerdi. Sonra düzeldiydi.
Şuan işlem durumu nedir sizin ?Olabilir hocam, ortalık dolandırıcı kaynıyor tabi, meblalar da yüksek olunca...
Şimdi baktım, kartların bakiyesi tekrar eskiye dönmüş, sanırım onaylanmamış.Şuan işlem durumu nedir sizin ?
Tercih sizin. Bir şey diyemem maalesef.Şimdi baktım, kartların bakiyesi tekrar eskiye dönmüş, sanırım onaylanmamış.
Yalnız hala 6 stok var, tekrar mı girsem.
2. kart benim adıma değil, o yüzden sorun olabilir mi *Tercih sizin. Bir şey diyemem maalesef.