Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
2. kart benim adıma değil, o yüzden sorun olabilir mi * :rolleyes:
Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum , isterseniz Abdullah'ın çıkartacağı sistemi de bekleyebilirsiniz.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Abdurrahman Avf bu konu nasıl 1006 sayfa uzamış. Milattan önce kaçıncı yüzyılda açıldı acaba?
Bu konu Gaming Gecesi ürünlerini tartışmak ve alınır mı? diye sormak için eski forum Moderatorümüz @White Ravens tarafından açılmış bir ana konu bu yüzden her Cuma konu yükseliyor ve 300K görüntülenmeye sahip forumda ki en popüler konu. her cuma Gaming Gecesi kampanyasından yararlanmak için kafasına ürün koyanlar buraya soruyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ucuz mu? Artık eskisi gibi ucuz değil. GTX 750 ti nasıl GT 1030 dan yüksek olabilir?
GTX 750Ti 1030 dan iyi değil mi yalnız.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Şuan bi' soğudum evet, sanırım öyle yapacağım. (y)
Hani size uygun olmayan bir sistem olmayabilir belki ama ay içerisinde birden çok sistem çıkıyor. Daha yüksek performanslı ve bütçe odaklı olarak size uygun olan sistemi ona göre tercih edebilirsiniz.

Satriani

80+ Bronze
Hani size uygun olmayan bir sistem olmayabilir belki ama ay içerisinde birden çok sistem çıkıyor. Daha yüksek performanslı ve bütçe odaklı olarak size uygun olan sistemi ona göre tercih edebilirsiniz.
Genel olarak sınırlı stok sistemleri almak zaten zor oluyor, şu ortamda da f/p olarak uygun şeylere bakıyoruz tabii ki ama ben biraz daha orta/uzun vade kafamı rahat ettirmek için tek seferde alıp uğraşmak istemiyorum. Yoksa bi' çok sistem geliyor ve belli süre sonra ister istemez yetmiyor, çünkü teknoloji zaten çok hızlı...

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Genel olarak sınırlı stok sistemleri almak zaten zor oluyor, şu ortamda da f/p olarak uygun şeylere bakıyoruz tabii ki ama ben biraz daha orta/uzun vade kafamı rahat ettirmek için tek seferde alıp uğraşmak istemiyorum. Yoksa bi' çok sistem geliyor ve belli süre sonra ister istemez yetmiyor, çünkü teknoloji zaten çok hızlı...
Bu durumla başa çıkılmıyor maalesef. Teknolojiye ayak uydurmak çok zor dediğiniz gibi. 3-4 yıl götürebilecek , ileri seviye parçalarla uyumlu olacak parçaları özelleştirerek tercih edebilirsiniz.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Monitörler nasıl varmı tavsiyeniz 144 Hz min

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bu konu Gaming Gecesi ürünlerini tartışmak ve alınır mı? diye sormak için eski forum Moderatorümüz @White Ravens tarafından açılmış bir ana konu bu yüzden her Cuma konu yükseliyor ve 300K görüntülenmeye sahip forumda ki en popüler konu. her cuma Gaming Gecesi kampanyasından yararlanmak için kafasına ürün koyanlar buraya soruyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTX 750Ti 1030 dan iyi değil mi yalnız.
1k fiyat farkı olmalı mı yani?

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur

Apacer AS2280P4 256GB ssd alinir mi kaça düser sizce​

B1L0