haahahahahah saka maka monitor falan gelse 60hz o da mukemmel olur ama imkansiz tabigerci 5 stok falan acip yapabilirleroha 3090 versinler of
kim dedi hocam bellek geleceğini8 diyorlar ama inşallah 16 gelir
Bruh Jsjskdhdidhsuxyorhkfjfkd
Aşırı ucuz olacak bence.
Haftalardır 255TL ye düşüyor. Bütçen yetmezse bu da güzel.uyguna bi ram veya soğutucuya kapak atsam çok iyi olur hele ram gelse çok iyi olur 700 800 e falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
200 TL olursa alınır mı? yoksa t6 mı alayım
t6 nasıl bilmiyorum ama bu soğutucu hatırı sayılır bir ses çıkartıyor. sıcaklık konusunda üzmez ama ses konusunda wowww. ben sıvı soğutma garantiye gitti 2 hafta kullandım bıktım resmenuyguna bi ram veya soğutucuya kapak atsam çok iyi olur hele ram gelse çok iyi olur 700 800 e falan
Alıntıyı görüntüle
200 TL olursa alınır mı? yoksa t6 mı alayım
yok 255 vermem t6 alırım daha iyi.. De bu t6 stock soğutucudan daha mı iyi? herkes öneriyor gerçekten soğutması çok mu iyi yoksa sadece fiyatı uygun diye miHaftalardır 255TL ye düşüyor. Bütçen yetmezse bu da güzel.
bence vermezlerAşırı ucuz olacak bence.
1TL ye veriyolarmış bi de
hiç girişmeyim hocam o zaman ses beni deli ediyor. stock soğutucu da baya sesli benim biostan silence mode a aldım öyle sustut6 nasıl bilmiyorum ama bu soğutucu hatırı sayılır bir ses çıkartıyor. sıcaklık konusunda üzmez ama ses konusunda wowww. ben sıvı soğutma garantiye gitti 2 hafta kullandım bıktım resmen
indirimliye indirim verdirmeyebilirler. puanlarıma gir puanları çeke dönüştür de. sonra satınalma ekranında çeklerden onu aktif et. bendede 5 tl lik indirim birikmişhiç girişmeyim hocam o zaman ses beni deli ediyor. stock soğutucu da baya sesli benim biostan silence mode a aldım öyle sustu
Alıntıyı görüntüle
ne vercekler acaba umarım elleri çarparlarda ekran kartı fln gelir D:
bana 5000 puan vermişler 50 kuruş ediyormuş bunu nasıl kullanabilirim? 1 tllik ürünü yüzde 50 indirim ile almak çok hoş olur
teşekkürler, denemek bedava SAsaSADindirimliye indirim verdirmeyebilirler. puanlarıma gir puanları çeke dönüştür de. sonra satınalma ekranında çeklerden onu aktif et. bendede 5 TL lik indirim birikmiş