- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Bu gecenin yıldızı hangi kategoriden bilen var mı? İnstagramı takip edemedim.
mousepadBu gecenin yıldızı hangi kategoriden bilen var mı? İnstagramı takip edemedim.
MousepadBu gecenin yıldızı hangi kategoriden bilen var mı? İnstagramı takip edemedim.
https://www.incehesap.com/msi-mpg-quietude-100s-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-51418/ Bu kasa hakkında bilgisi olan var mı almaya değer mi?
Bilmiyorum ama olursa iyi olurBugün 1 TL ye ürün olur mu?
Bende iyi bir klavye bekliyorum bakalım neler sunulacak.klavye gelirse uyandırın red switch
Evet o tek fanın aynısı 750 TL civarı 2 tane daha alsan ön tarafa bir de rgb egzoz fan alsam baya pahalıya gelecek benim merak ettiğim bu kasa iyi soğutur mu ses yalıtımı var hava alacak pek fazla yer yok hava alsan diyede yalıtım malzemelerini de sökmem ben bir anlamı kalmaz bu kasanın
şahsen güzel kasaya benziyor. çok havasız gibi duruyor ön panel den dolayıEvet o tek fanın aynısı 750 TL civarı 2 tane daha alsan ön tarafa bir de rgb egzoz fan alsam baya pahalıya gelecek benim merak ettiğim bu kasa iyi soğutur mu ses yalıtımı var hava alacak pek fazla yer yok hava alsan diyede yalıtım malzemelerini de sökmem ben bir anlamı kalmaz bu kasanın
Bence direk mesh kasa bak hava sirkülasyonu çok önemliEvet o tek fanın aynısı 750 TL civarı 2 tane daha alsan ön tarafa bir de rgb egzoz fan alsam baya pahalıya gelecek benim merak ettiğim bu kasa iyi soğutur mu ses yalıtımı var hava alacak pek fazla yer yok hava alsan diyede yalıtım malzemelerini de sökmem ben bir anlamı kalmaz bu kasanın