aldım ben valla iyi oldu rx6800 ü de alacaktım şöyle bi 11 k ya flaan düşseydi ma 400 lira indirim ne be arkadaşHacı tuf alliance ram ne ara bitti sepete koydum alıyordum kartı girdim mesaj 1300 olarak geldi ben alırken 17 stok vardı
Maşallah hangi kulaklıklar var hocamitopyada 180tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim gibi işsizler yüzünden şimdi asus tuf kulaklık aldım 5. kulaklığım olcak evdeki
Bu kasayı almayı düşünüyordum ama almadım şuanda tükenmiş alan arkadaşlar deneyimlerini yazarsa sevinirimhttps://www.incehesap.com/msi-mpg-quietude-100s-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-51418/ Bu kasa hakkında bilgisi olan var mı almaya değer mi?
İptal seçeneği yok ise sipariş numaranı bildirerek müşteri hizmetleri ile görüşebilir ve 3-5 dakika içerisinde iptal'ini gerçekleştirebilirsin. ( Tabi hala halletmediysen )mouse pad iptal seçeneği yok nasıl iptal edicez.
Hiç duyurmadılar. Büyük ihtimal ya hiç bir şey gelmez,Bu hafta hangi kategoriden indirim var?
Umarım mouse veya kulaklık olur kardeşim 15 yıllık fare kullanıyor kulaklığıda hiç yokHiç duyurmadılar. Büyük ihtimal ya hiç bir şey gelmez,
Belki mouse gelir o da tahminim.Uzun süredir mouse ucuzlatmadılar.