Aynı fikirdeyim12k ya şuan sitelerde dün ve dünden önce baktığımda en fazla rtx3050 koyuyorlardı ve bu kart rx6650xt den düşük performansta. 12k ya şimdi hem rx6650xt ve r5 5500 ikilisi iyi gibi parça markaları da iyi
Hazır sistem satan her siteye baktımda 12k ya bulamadım bundan daha kaliteli link alabilirim varsa daha kaliteli aynı fiyataSistem fiyatları olağan. Çok indirim yok elimde kart bekliyordum ama almayacağım aynı fiyata daha kaliteli sistem parçaları olan sistemler var
Hazır sistem satan her siteye baktımda 12k ya bulamadım bundan daha kaliteli link alabilirim varsa daha kaliteli aynı fiyata
İhtiyacın varsa alınırcorsairin klavyesi alınır mı? kullanmak için
Tek kasasını sevmedim bende marka model olarak ama diğer parçalardan acaba alınır dedimSistem fiyatları olağan. Çok indirim yok elimde kart bekliyordum ama almayacağım aynı fiyata daha kaliteli sistem parçaları olan sistemler varAlıntıyı görüntüle
Komik ya
Teşekkür ederim sistem için olurda arkadaş kaçırırsa değerlendirebilirim sistemi, site güvenilir mi güvence ve satış sonrası destekte
Elbette.ödeme kredi kartıyla yapılabiliyor mu? Hesap ayarlarından kart bilgilerini ekleme kısmını bulamadım da.