Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,516
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
6800 sistem alınır mı hocam fikrin nedir? Piyasaya hakimim fakat gaming z olması çok cezbedici :D
Performans olarak 4060 Ti'dan daha güçlü ama RX 6800 ile RX 6800 XT arasındaki performans farkı da bayağı bir çok.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Mehmet Aslan
Kart için alsam kartı kullanıp diğerlerini satsam diye düşündüm cesaretimi toplayamadım.
bence o kadar kötü değil sistem ve parçalar alınabilirliği var. Bütçe sadece buysa kuruş çıkılmıyorsa alınır. 2k da çok rahat oyun oynanır bunla. Kart harbiden kallavi, kartı görünce yazmak istedim yoksa yazmıyacaktım :D

bence o kadar kötü değil sistem ve parçalar alınabilirliği var. Bütçe sadece buysa kuruş çıkılmıyorsa alınır. 2k da çok rahat oyun oynanır bunla. Kart harbiden kallavi, kartı görünce yazmak istedim yoksa yazmıyacaktım :D
Benim sistem iyi sayılır ekran kartı güncelleme düşünüyorum sadece ama biraz düşününce saçma geliyor geri :)
İ5-12600KF
16 Ram
RX 6600 XT elimdeki sistem beklesem daha iyi gibi.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Mehmet Aslan
Benim sistem iyi sayılır ekran kartı güncelleme düşünüyorum sadece ama biraz düşününce saçma geliyor geri :)
İ5-12600KF
16 Ram
RX 6600 XT elimdeki sistem beklesem daha iyi gibi.
hocam sadece ekran kartını kullanacaksan evet mantıksız bulaşma. 2. elde çok daha uygun fiyatlara bulursun aynı kartı hatta xt versiyonunu.

hocam sadece ekran kartını kullanacaksan evet mantıksız bulaşma. 2. elde çok daha uygun fiyatlara bulursun aynı kartı hatta xt versiyonunu.
Evet mantıksız bence de teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Ellere ekran kartında güvenemiyorum ya

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Mehmet Aslan
Evet mantıksız bence de teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Ellere ekran kartında güvenemiyorum ya
Hocam gidip elle test edebiliyorsanız çokta riskli değil bence. Türkiye de her gün 2. el piyasasında bir sürü kart satılıyor. Hele ki bu enflasyon ortamında mantıklı bir seçenek.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Mehmet Aslan
Edemiyorum işte ikamet ettiğim yerde yok denecek kadar az ilan var. İl merkezi bile değil :)
Sansınıza küsün hocam o zaman diyebilecek bir şey yok :D Belki bir tanıdık vasıtası ile kontrol falan ettirebilirsiniz.

Top Bottom