samaras00
80+ Silver
Dahası
Bu akşam 7800x3d geliyormuş. 12.*** tl olarak . İhtiyacı olan alsın .Bundan ucuzu yok şuan.
sana bu bilgi nerden geldiBu akşam 7800x3d geliyormuş. 12.*** TL olarak . İhtiyacı olan alsın .Bundan ucuzu yok şuan.
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz knk . tabii ki de instagramsana bu bilgi nerden geldi
2200 civarına düşüyor genelde. Eğer 2200'e düşerse yapıştır direkt.Amazondan 2.400'e xbox kolu aldım hala kargoda yurtdışında iade edip burdan mı alsam diye düşünüyorum. garantide felan yurtdışı problem yaşar mıyım bilmiyorum.
Güzel klavye o.Alınabilecek klavye var mı? Şu nasıl?
James Donkey RS2 RGB 3 Mod Bağlantı Gaming Mekanik Klavye (Gateron) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
2200 civarına düşüyor genelde. Eğer 2200'e düşerse yapıştır direkt.
yokBen masa arayışındaydım herhangi bir fikrim yok pek masalarla ilgili 2 monitör rahatça sığsın yeter. Buna ne dersiniz acaba ?
Twisted Minds TM-GT04-X-RGB Karbon Fiber RGB Gaming (Oyuncu) Masası - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
olmaz mı bu diyosun.
çok rahat sığmaz buna. Benim masanın ölçüleride buna yakın bir tane 27 inç monitör bir tanede 18.5 inç monitör ucu ucuna sığdıBen masa arayışındaydım herhangi bir fikrim yok pek masalarla ilgili 2 monitör rahatça sığsın yeter. Buna ne dersiniz acaba ?
Twisted Minds TM-GT04-X-RGB Karbon Fiber RGB Gaming (Oyuncu) Masası - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com