Hiç sorma ya alamadım geç kaldım , çok üzüldüm. Gamepower 27 inç olanı aldim va panel diyor umarım pişman olmamOdyssey G5 bedavaydı alanlara hayırlı olsun
Hiç sorma ya alamadım geç kaldım , çok üzüldüm. Gamepower 27 inç olanı aldim va panel diyor umarım pişman olmamOdyssey G5 bedavaydı alanlara hayırlı olsun
kaç TL ye düşmüştü hiç dikkat etmedim bu ürüneİkinci monitör olarak bu ürünü alacaktım stokta 49 tane kalmış. sepete ekleyemedim ürün stokta yok olarak gözüküyor 1 dakika içinde 100 stok'un satılmasına imkan yok satışa kapattılar direk şaka gibi..
MSI Pro MP251 24.5" 1920x1080 1ms 100Hz IPS Anti-Glare Full HD Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ne kadardı hocamİkinci monitör olarak bu ürünü alacaktım stokta 49 tane kalmış. sepete ekleyemedim ürün stokta yok olarak gözüküyor 1 dakika içinde 100 stok'un satılmasına imkan yok satışa kapattılar direk şaka gibi..
MSI Pro MP251 24.5" 1920x1080 1ms 100Hz IPS Anti-Glare Full HD Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kaç TL ye düşmüştü hiç dikkat etmedim bu ürüne
3499 liraydı başlamadan önce. şuan 2999 lira olarak görünüyor hala gaming gecesi sayfasında stokta var görünüyor sayaç.ne kadardı hocam
pekte düşmemiş hocam 3250 TL'ye şuan satılıyor çoğu yerde. Biraz araştırmayla daha iyisini bulursunuz bence veya pazaramadan alabilirsiniz3499 liraydı başlamadan önce. şuan 2999 lira olarak görünüyor hala gaming gecesi sayfasında stokta var görünüyor sayaç.
Peki bu paketi alırsam hangi işlemciyi önerirsiniz? tercihen 13400f/13600k ayarında AMD bir işlemci?Örneğin 5 Intel işlemci satılıyorsa 10-15 AMD işlemci satılıyor şu sıralar öyle bir fark var aralarında
7500F onların ayarında.Peki bu paketi alırsam hangi işlemciyi önerirsiniz? tercihen 13400f/13600k ayarında AMD bir işlemci? Teşekkürler...
Teşekkür ederim valla çok haklısın 2. monitör ihtiyacım vardı direk odaklandım buna araştırma yapmadan. bi anlık çok cazip gelmişti.pekte düşmemiş hocam 3250 TL'ye şuan satılıyor çoğu yerde. Biraz araştırmayla daha iyisini bulursunuz bence veya pazaramadan alabilirsiniz
3 taksit imkanı da var belirli kartlara ek bonusMSI PRO MP251 24.5" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI PRO MP251 24.5" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI PRO MP251 24.5" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör özelliklerini incele, 3.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2799 olsa cazipmiş, 3000 cazip değil benceTeşekkür ederim valla çok haklısın 2. monitör ihtiyacım vardı direk odaklandım buna araştırma yapmadan. bi anlık çok cazip gelmişti.
@MuratTheFounderOfGaribanLenovo leco gk304 alınır mı