Palo DAYI 👑
80+ Gold
en ıyısı ddr5 yenı sıstem dızmek olucak ama suan 2kda ıyı ıs goruyor bırkac sene sonra artıkınAnakartın a520 o.c yapamazsın .
en ıyısı ddr5 yenı sıstem dızmek olucak ama suan 2kda ıyı ıs goruyor bırkac sene sonra artıkınAnakartın a520 o.c yapamazsın .
orası oyle uzun ömürlü olarak bahsetmek istemiş ona göre yanıtladım, yazmadımomurluk anca tank alırsınız cogu seyın bı ekonomık omru olur
indirimsiz bile iyi fiyat.kingston ssd yi almayı düşünüyorum kaça düşerse iyi fiyat deriz fikri olan var mı?
Slim model önermem hocam. Soğutması pek iyi değil.4070 tı superler kaca duser ozellıkle msı beyaz olan dıgerıne bakmaya gerek yok o fıyata galax marka var ben beyaz sıstem dızecegım ıcın msı beyaz olanı soruyorum kaca duser ?
MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER GAMING X SLIM WHITE 16G GDDR6X 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
NOT : Sadece 3 gun once kart 36 bın kusura satıstaymıs
sadece işlemci mi geldi?evet ben aldım
marka takıntın yoksa twinmos var ben kullanıyorum tavsiye ederimindirimsiz bile iyi fiyat.
marka takıntın yoksa twinmos var ben kullanıyorum tavsiye ederimSSD olarak hangisi alınır?