ds103 1k civarina düşerse alınırBu alınır mı? ?
Lenovo Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stero Soundbar - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Yine 36 37 derler gibi .
ds103 1k civarina düşerse alınırBu alınır mı? ?
Lenovo Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stero Soundbar - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Yine 36 37 derler gibi .
ucu ucuna yatar diye düşünüyorum ama genel olarak darboğaz yaşatır zannımca .pekı degermı o fıyata suankı sıstemle kullansam darbogaz yapacak buyuk ıhıtımal 2kda kullanıcam sıstem ımzada mevcut ddr4 5600 ıslemcı mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence 2 tb alınmalı baska depolama yoksa eger
nedınını soracak olursan oyunlar cok yer kaplıyor
önerin var mı kral ssd konusunda çok bilgim yok msi h610pro m ddr4 sistem kullanıyorumpekı degermı o fıyata suankı sıstemle kullansam darbogaz yapacak buyuk ıhıtımal 2kda kullanıcam sıstem ımzada mevcut ddr4 5600 ıslemcı mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence 2 tb alınmalı baska depolama yoksa eger
nedınını soracak olursan oyunlar cok yer kaplıyor
evet ben aldımDH 'de paylaşılıyor. Aynı @Mitra olmalı.
636760ee6306b2270775c10ec1cb6494 hosted at ImgBB
Image 636760ee6306b2270775c10ec1cb6494 hosted in ImgBBibb.co
Bu arada 7500F alan oldu mu?
OC ıle 7500f degerlerıne getırsem ıs gorurde ondanda anlamıyomucu ucuna yatar diye düşünüyorum ama genel olarak darboğaz yaşatır zannımca .
Anakartın a520 o.c yapamazsın .OC ıle 7500f degerlerıne getırsem ıs gorurde ondanda anlamıyom
Vade farksız yapan 3 yer var itopya amazon vatanbu incehesap vade farksız taksit yapmıyormu gençler
pıyasada cok fazla ssd var drek sunu al dıyemıcem ama marka olarak samsung- kıngston -xpc onerebılırımönerin var mı kral ssd konusunda çok bilgim yok msi h610pro m ddr4 sistem kullanıyorum
ömürlük olarak logitec olabilir o mouse hiç görmedim bişey diyemiyorum ama araştır bi sonraki geceye gelir bu gece alamazsanda parayı boşa vermemiş olursunİndirimdeyken ömürlük almayı düşünüyorum fiyatına bağlı iyi mi kötü mü onu bilsem yeter
omurluk anca tank alırsınız cogu seyın bı ekonomık omru olurömürlük olarak logitec olabilir o mouse hiç görmedim bişey diyemiyorum ama araştır bi sonraki geceye gelir bu gece alamazsanda parayı boşa vermemiş olursun