Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
BUĞRA
Arkadaşlar sadece sistemde ekran kartı eksiğim kaldı güzel kardeşinize uygun bir şey denk gelirse etiketleseniz 4060 ti bakıyorum farklı dengi kartları değerlendirebilirim

Ynsemr00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
bilmediğim için sordum ne bu alaycı tavır? sistem topladım ve sadece ekran kartı kaldı uyguna varmıdır diye destek istiyorum
Yok hocam estağfurullah ne alaycı tavrı? Yanlış anladınız bende merak ediyorum. 4060 ti ile rx 7700 xt arasındayım hem oyun amaçlı hem de tek tük Adobe ps tarzı programlar kullanacağım fakat net Bi soru bulamadım hiç Bi forumda. Bide şey olayı var örneğin 7700xt alırsak sapphire pure modeli mi gigabyte mı daha iyi? 7700xt Forumlarına baktım herkes Bi üst modelini alın az fark var yazmıs o yüzden iyice cevapsız kaldım bende. Bide rtx 4060 ti optimizasyon olarak daha iyi diyorlar. Bende psu 600w o da kafamı karıştırdı alsam yeter mi diye xt için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilmediğim için sordum ne bu alaycı tavır? sistem topladım ve sadece ekran kartı kaldı uyguna varmıdır diye destek istiyorum
Bu arada hb Kuveyte pesin fiyatına 12 Taksit var vade farksız bilginiz olsun. Fiyat duser mi cıkar mı alsam mı almasam mı iyice arafta kaldım bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
BUĞRA
Yok hocam estağfurullah ne alaycı tavrı? Yanlış anladınız bende merak ediyorum. 4060 ti ile rx 7700 xt arasındayım hem oyun amaçlı hem de tek tük Adobe ps tarzı programlar kullanacağım fakat net Bi soru bulamadım hiç Bi forumda. Bide şey olayı var örneğin 7700xt alırsak sapphire pure modeli mi gigabyte mı daha iyi? 7700xt Forumlarına baktım herkes Bi üst modelini alın az fark var yazmıs o yüzden iyice cevapsız kaldım bende. Bide rtx 4060 ti optimizasyon olarak daha iyi diyorlar. Bende psu 600w o da kafamı karıştırdı alsam yeter mi diye xt için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada hb Kuveyte pesin fiyatına 12 Taksit var vade farksız bilginiz olsun. Fiyat duser mi cıkar mı alsam mı almasam mı iyice arafta kaldım bende.
4060ti alın o zaman bende muhasebeciyim normalde ama ek iş gibi düşün 3d modelleme grafik tasarımına yöneliyorum biraz altyapım vardı zaten nvidia cuda çekirdeklerinden falan daha iyi araştırdım ben amd ekran kartını alırsan psu yetmezmiş o daha fazla güç çekiyormuş bu yüzden alacaksan psu al kendine ben şu anda sahibinden de 2. El temiz kartlara bakıyorum

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Mustafa TURNA
bugünden umutluyum hadi bakalım

thecrowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hakan
İncehesap çöp gerçek indirim yapmıyor. bugünde umutlu değilim satılmayan ürünleri dayarlar yine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,687
Üyeler
166,593
Son üye
Texomposter
Top Bottom