Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efetan Yıldız
Aradığınız özellikler nedir? Konfor, ses kalitesi, mikrofon, batarya ömrü vs..? Cloud III Wireless mı yoksa kablolu versiyonu mu?
wireless alıcam teknosanın kendisi 4.7k ya satıyodu dün yada önceki gündü sanırım bir anda 6.1k ya çıkardı fiyatı bidaha 4.7-5k civarına düşer mi kargo beklemek yerine mağazadan almak istiyorum çünkü , Aradığım öyle aman aman bir özellik yok cs vs oynamak için alıyorum normalde Cloud Core wireless kullanıyordum ama bozuldu o yüzden değişicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
FALCON
Siparişi verdim hocam özellikleri gayet iyi gibi duruyor umarım öyledir denicez
Hayırlı olsun hocam. Monitörünüz geldiğinde ghosting, ölü piksel testi ''Sıfır Ölü Piksel Garantili'' olabilir ama işinizi şansa bırakmayın ve ışık süzmesi testi yapmayı unutmayın. Bir sorun olacağını pek düşünmüyorum ama bazen üretim hataları ya da taşınma sırasında ufak aksaklıklar yaşanabiliyor. İşinizi sağlama almayı unutmayın. Tekrardan hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

wireless alıcam teknosanın kendisi 4.7k ya satıyodu dün yada önceki gündü sanırım bir anda 6.1k ya çıkardı fiyatı bidaha 4.7-5k civarına düşer mi kargo beklemek yerine mağazadan almak istiyorum çünkü , Aradığım öyle aman aman bir özellik yok cs vs oynamak için alıyorum normalde Cloud Core wireless kullanıyordum ama bozuldu o yüzden değişicem
HyperX Cloud Iıı Dts x Kablosuz = 4.869,00 TL
Hepsiburada kendisi satıyor.

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mete Şahlan
Hayırlı olsun hocam. Monitörünüz geldiğinde ghosting, ölü piksel testi ''Sıfır Ölü Piksel Garantili'' olabilir ama işinizi şansa bırakmayın ve ışık süzmesi testi yapmayı unutmayın. Bir sorun olacağını pek düşünmüyorum ama bazen üretim hataları ya da taşınma sırasında ufak aksaklıklar yaşanabiliyor. İşinizi sağlama almayı unutmayın. Tekrardan hayırlı olsun.
Çok sağol hocam gelir gelmez bakıcam sizlerle paylaşırım

Bu gece kötü

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efetan Yıldız

HyperX Cloud Iıı Dts x Kablosuz = 4.869,00 TL
Hepsiburada kendisi satıyor.
teknosada fiyat düşmesini beklesem daha mantıklı olmaz mı en azından pazar gününe kadar düşerse en kötü mağazadan gider alırım kargo sürecinden kurtulurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Murat Yurtseven
Alınır 215 ve 216 ile çok kasa topladım. Kendi fanlarıyla gelen en iyi kasalardan ama 216 da şöyle bir şeye dikkat etmeniz lazım; 215 te gelen LED switch tuşu/controller 216 da ayrı olarak satılıyor. Yani anakartınız ARGB destekli olması gerekiyor eğer öndeki fanların rengini kontrol etmek isterseniz. ARGB (JRAINBOW1) olarak geçebilir bu 3 pinli slot varsa anakartınız üzerinde, anakartınızın kendi ARGB yazılımı veya OPENRGB tarzı bir uygulamayla kontrol edip kullanabilirsiniz. Fiyatıyla paralel olarak malzeme kalitesi/fan kalitesi gerçekten iyi. Üst tuşları isterseniz sol aşağı öne monte edebilme gibi özellikleri de var. 216 ya bahsettiğim gibi ADD ON olarak fan/argb switch ve uyumlu PCIE Riser yükseltmesi (Dikey Ekran Kartı) alabiliyorsunuz isterseniz/bulabilirseniz :D
RGB sevmiyorum, hatta olmasa daha iyi diye düşünüyorum . Aslında Proart a niyetlenmiştim ama o pek inmedi. Bunda da karar vermedim 207 daha ferah geliyor 216 ya göre. Riser ı da 2300 e satıyorlar, phantom spirit var ama riser havalandırmada çok farkettirir mi emin değilim. Teşekkür ederim cevabınız için.

salih00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Kaya
Asus a21 kasa alınır mı çok hoşuma gitti

MemoIch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmethan Y
RGB yi kapatabilmek içinde maalesef destekli bir HUB veya anakarta ihtiyacınız var. Bende genellikle kapatıyorum RGB yi 215'in üstteki tuşuyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
kamil ergeç
Alınmaz, ben aldım kronik sorunlu bir kulaklık. Havitin kendi resmi sitesinde aldım 3 gün kullandım iade etme şansım oldu diğer sayfalardan alanlar hijyen bakımından dolayı iade kabul etmiyebiliyor.
+ veriyorum ben de geçen gaming gecesinden aldım konu açtım hala açık arızalı çıktı geldiğinin ertesi günü iade talebinde bulundum 1 hafta oldu sonuç bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Alper Uğurcan
Alınır 215 ve 216 ile çok kasa topladım. Kendi fanlarıyla gelen en iyi kasalardan ama 216 da şöyle bir şeye dikkat etmeniz lazım; 215 te gelen LED switch tuşu/controller 216 da ayrı olarak satılıyor. Yani anakartınız ARGB destekli olması gerekiyor eğer öndeki fanların rengini kontrol etmek isterseniz. ARGB (JRAINBOW1) olarak geçebilir bu 3 pinli slot varsa anakartınız üzerinde, anakartınızın kendi ARGB yazılımı veya OPENRGB tarzı bir uygulamayla kontrol edip kullanabilirsiniz. Fiyatıyla paralel olarak malzeme kalitesi/fan kalitesi gerçekten iyi. Üst tuşları isterseniz sol aşağı öne monte edebilme gibi özellikleri de var. 216 ya bahsettiğim gibi ADD ON olarak fan/argb switch ve uyumlu PCIE Riser yükseltmesi (Dikey Ekran Kartı) alabiliyorsunuz isterseniz/bulabilirseniz :D
Lian li 207 nasıl sence

MemoIch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmethan Y
Lian li 207 nasıl sence
Çok kompakt, daha küçük ama dolu dolu bir kasa isteyenler için mantıklı. Yine opsiyonel addonları var filtre gibi diye hatırlıyorum. Yine ARGB kontrol hubu yok diye hatırlıyorum. Şu fiyatta 216 daha mantıklı sayılır.

Top Bottom