2 alma alacaksan 3 al almıyorsan lt720 al.Bir de ARCTIC Liquid Freezer II 360 var. LT720 mi Freezer II mi?
2 alma alacaksan 3 al almıyorsan lt720 al.Bir de ARCTIC Liquid Freezer II 360 var. LT720 mi Freezer II mi?
@Cerdukay Bağlantı atılmıyor nedense. Techolay Sosyal'de "4.000-4.500 TL'ye beyaz kasa ve güç kaynağı önerisi" konusunun 2. sayfasında var.
samsung odyssey serilerinde kronik sorunlar olmuyo mu ghosting vs.?Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.
Ben g6 kullanıyorum hiçbir sorun yok ghosting falansamsung odyssey serilerinde kronik sorunlar olmuyo mu ghosting vs.?
fiyat baya iyi gibi sistemin. ekran kartı da helbounda kaliteli yaniDostlar şöyle topladım kolay erişim için
İNDİRİME GİREN HAZIR PC'ler ve MONİTÖRLER
İgame RTX 5070 ve diğer indirime giren kartlar![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
Asus prime B650M-R, R7 7800X3D ve İndirime giren diğer AMD İşlemci ve Anakartlar![]()
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İndirime giren İntel İşlemci ve Anakartlar![]()
Güzel indirime giren Ekipmanlar![]()
![]()
?yo benimkide beyaz gayet güzel daha iyi hatta siyah beyaz
O monitör iyi değil. Daha ucuza daha iyileri var. Klavye mouse vb. dandiktir yüksek ihtimal ama düşük bütçenizinden dolayı ona bir şey diyemem.Hepsi bir arada olsun dedim şu şekil geçtim siparişi, kasanın yanında aldıklarım idare eder mi acaba. Bir de ortalama kaç gün sürüyor teslim edilmesi.