Kartını kaydet siteye ürünleri sepete at. İndirim gözükür gözükmez çek.Gecen hafta 7600u alıyordum kart bilgilerini girmeye çalışırken stok bitti taktigi fln varmı
Kartını kaydet siteye ürünleri sepete at. İndirim gözükür gözükmez çek.Gecen hafta 7600u alıyordum kart bilgilerini girmeye çalışırken stok bitti taktigi fln varmı
Sonra dışarı çıktım görmedimİkinci kez girdi stoğa onu görmediniz sanırım
Başkan ben ekran kartı aldım ya kesin bugün indirim vardır rahat olŞöyle sağlam indirimli bi' ekran kartı gelir mi acaba, kaç zamandır 9070XT falan yok.![]()
Hayırlısı olsun, ne aldın?Başkan ben ekran kartı aldım ya kesin bugün indirim vardır rahat ol![]()
9070 xt taichi aldım daha kuramadım anakart ram işlemci eksikHayırlısı olsun, ne aldın?
Demek sen de benim gibi şanssız olanlardansın. Ben de ne alsam hemen yakın zamanda fiyatı düşer!![]()
monitör gelir mi bu hafta sizce yoksa direkt o önerdiğiniz aocu alıp geçeyim mi ?Bu sistem yine indirime girecek. Tekrar 58.999 TL olur.
![]()
Alfavenom | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yapılabilecek özelleştirmeler:
![]()
Alfavenom | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
İşlemciyi Ryzen 7 7700 yapınca 53 bin TL'e gayet mantıklı bir sistem oluyor:
![]()
Aynı şekil benimkide parçaları test de edemedim işlemci gelse9070 xt taichi aldım daha kuramadım anakart ram işlemci eksik![]()
Şu Amazon'da vardı taksitli oradan sanırım.9070 xt taichi aldım daha kuramadım anakart ram işlemci eksik![]()
Bugün kesin var gecede sana özel 9070 xt.Bende de sadece ekran kartı ve monitör yok, ekran kartını alırsam monitörü de direkt alıcam zaten de bu ara fiyat ve taksit olarak istediğim bi' şey yok.
Zor bugün gelmez o.7800x3d yeniden gelirse süper olur geçen hafta kaçırdık