tunahanctn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
Ben bu şekilde aldım.Bu sistem guzelmjs
Ben bu şekilde aldım.Bu sistem guzelmjs
YooAldın mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sistem guzelmjs
Harbi ya, world karta taksit yapsa şimdiye bende sistem almıştım. Uğraştırıyor ancaRyzen 7600 kaçtı. Bu sitenin en büyük dandikliği, World karta peşin 2 taksit bile yapmıyor.![]()
Nerden bilek hocam. Bekleyecen mecbur.Bu cuma 7500F veya 7600 indirime girir mi
Geçen sefer 5800 liraya 7600 çıkmıştı bu hafta çıkacağını sanmıyorumBu cuma 7500F veya 7600 indirime girir mi
Kartı girene kadar bittiGeçen sefer 5800 liraya 7600 çıkmıştı bu hafta çıkacağını sanmıyorum
Yeniden stok girdi 1-2 saat kaldı ilk stoklar bittikten sonraKartı girene kadar bitti
7500f 7600 7600x olsa çok iyi olurBugün güzel anakart ram işlemci var mı?
Başkan yeni sistem yapıyorum onlardan birini çekerim varsa ikinci elden alacaktım adamlar ürünü sıfır zannediyor değişik kafalar hiç bulaşmayacağım elinde patlasın.7500f 7600 7600x olsa çok iyi olur
Gecen hafta 7600u alıyordum kart bilgilerini girmeye çalışırken stok bitti taktigi fln varmıBaşkan yeni sistem yapıyorum onlardan birini çekerim varsa ikinci elden alacaktım adamlar ürünü sıfır zannediyor değişik kafalar hiç bulaşmayacağım elinde patlasın.
İkinci kez girdi stoğa onu görmediniz sanırımGecen hafta 7600u alıyordum kart bilgilerini girmeye çalışırken stok bitti taktigi fln varmı