- Reaksiyon skoru
- 85
Çok ince hesaplarla yapılmış bir liste daha
evet yine alamadım . kasıma kaldık...7800x3d kaçırmıştım 2 hafta önce bu sefer yine almayı deneyeceğim . 13500 tl olursa tabi![]()
Vatan'da da aynı fiyatlar. https://www.vatanbilgisayar.com/ekran-kartlari/?opf=p43640/&srt=UPalınır mı ? 3 taksit![]()
GAINWARD GeForce RTX5080 PHOENIX V1 16GB GDDR7 256bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hayıralınır mı ? 3 taksit![]()
GAINWARD GeForce RTX5080 PHOENIX V1 16GB GDDR7 256bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
HayırTrinity Performance 360 6000 TL ye alınır mı ? Galah II lite performance 360ı almayı düşünüyordum normalde ? Aralarında performans farkı var mı
![]()
Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36W.01) - incehesap.com
![]()
Lian Li Galahad II Lite Performance 360mm Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2L36PB.00) - incehesap.com
Barracuda X 2022 kullandım, BT ile bağlantı yapılabiliyor 2022 modelinde fakat bu ürün hangi yılın ürünü bilgim yok, onun dışında güzel kulaklıktı, tek eksi vereceğim kısım kulakta uzun süre kullanınca ağrı yapıyordu.Razer barracuda x kullanan var mı?Öneriyor musunuz?
performans farkı mı yok demek istediniz ?Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır
Ram alsammı şuan ya 6000 e lexar 2x16 zamnlanırmı Kasım'da yoksa daha mı indirim olurram fiyatlarını gören mcquenn acil toplantı kararı almış