Doc Psycho
80+ Bronze
Bu gaming gecesini beklesem sistem toplayabilirdim gerçekten üzüldüm bu iki ürüne de ama neyse artık olan oldu
Bu bayağı düşerAlıntıyı görüntüle
Hadi bakalım.
cuma?
Zaten hep böyle olur.Bu gaming gecesini beklesem sistem toplayabilirdim gerçekten üzüldüm bu iki ürüne de ama neyse artık olan oldu
Aynen ya 4 hafta gaming gecesi takip ettim ya daha iyi bir işlemci geldi ya da daha kötü 3600 giderdi ama olan oldu artık sistemi topladım hepsi kargoda iade de edemiyorum.Alıntıyı görüntüle
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Zaten hep böyle olur.
3 yıl beklersin, düzgün fırsat olmaz.
Sen sipariş verdikten sonra her şey ucuzlar.
"Vardır bir hayır" de geç. Keyif almaya bak.Aynen ya 4 hafta gaming gecesi takip ettim ya daha iyi bir işlemci geldi ya da daha kötü 3600 giderdi ama olan oldu artık sistemi topladım hepsi kargoda iade de edemiyorum.
Öyle olmuşla ölmüşe çare yok. Teşekkürler."Vardır bir hayır" de geç. Keyif almaya bak.
Hayırlı olsun şimdiden.
Bende XFX RX570 almıştım, o haftaki indirimde RX570 çıkmıştı.Aynen ya 4 hafta gaming gecesi takip ettim ya daha iyi bir işlemci geldi ya da daha kötü 3600 giderdi ama olan oldu artık sistemi topladım hepsi kargoda iade de edemiyorum.
Maalesef. Oluyor canınız sağolsun. Güle güle kullanın.Bende XFX RX570 almıştım, o haftaki indirimde RX570 çıkmıştı.