Yusuf Yıldırım
80+ Silver
arkadaşlar pc toplama hakkında bir bilgim yok sizce 2060 gelirse alırsam 3 ay sonra pc toplicagım zaman ekran kartı bozuk çıkarsa ne yapmalıyım
Ben bilgisayarı 3 hafta önce topladım R5 3600 ve 2080 super aldım sonra gittim anakart olarak b450m h aldım pişmanım sizce msi b450 gaming plus almaya değer mi bugün21.5 biraz küçük, ama senin bütçene uygun ve istediğin tarz bir monitör. Al istiyorsan.
Fiyatı önemli, Giriş seviye B450'lerde S2H öneriyoruz.
O bütçe ile B550'lere bakmanı öneririm.Ben bilgisayarı 3 hafta önce topladım R5 3600 ve 2080 super aldım sonra gittim anakart olarak b450m h aldım pişmanım sizce msi b450 gaming plus almaya değer mi bugün
bencede ama şimdi b450 iyi fiyata gelse sence b550ye bile tercih edilir miO bütçe ile B550'lere bakmanı öneririm.
Selam Dostlarincehesap gaming gecesi indirimleri yayınlanmaya başladı.
Daha önceki indirim günlerinde elinde parası olanlar bazı ürünlerde "alınır mı? - alınmaz mı?" kararsızlığı yaşıyor ve konu açıyordu.
Bu konuyu fikir danışılması adına açtım.
İndirimden ürün almak isteyenler, genelde şu soruları düşünüyor
- Almayı düşündüğü ürün parasını hak ediyor mu?
- Eğer alırsa sistemine uyar mı?
- Almak istediği parça daha ucuza başka yerde satılıyor mu?
Ürün almak isteyenler bu ve benzeri sorularını buraya yazabilirler.
Böylece tek konu üzerinden bir çok kişiye yardım edilmiş olur.
Aynı soruyu düşünen arkadaşların cevabı alması kolay olur.
Açılan konuların bazıları da aktiflikten aşağılara gidip kaybolmamış olur.
Yardım etmek isteyenler için de, destek hattı gibi takibi kolay bir konu elde etmiş oluruz.
Ve bilgisi olan bir çok kişinin yorumu olacağından, yanlış yönlendirmelerin önüne geçmiş oluruz.
Ek olarak;
Elinde bütçesi olanlara tavsiyem, 2
Umarım gönlünüze göre indirimler bulursunuz.
Herkese iyi forumlar.
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
.
Bende msi b450 gaming proyu almayı düşünüyorum alınır mı acaba
3 ay sonra çok farklı olur her şey bence beklearkadaşlar PC toplama hakkında bir bilgim yok sizce 2060 gelirse alırsam 3 ay sonra PC toplicagım zaman ekran kartı bozuk çıkarsa ne yapmalıyım
b550 var o parayaBen bilgisayarı 3 hafta önce topladım R5 3600 ve 2080 super aldım sonra gittim anakart olarak b450m h aldım pişmanım sizce msi b450 gaming plus almaya değer mi bugün
alınır mı? nasıl mouse çift tıklama sorunu yada tekerleğinde sorun olurmuJames Donkey 112i mouse geldi.
Yeni galiba bu denenir benceJames Donkey 112i mouse geldi.
Hicbir fikrim yok.alınır mı? nasıl mouse çift tıklama sorunu yada tekerleğinde sorun olurmu