Öyle daha iyi olur zatenYa şeytan diyor 3300x 1660super nazir sistem alacagina r5 3600 ve 5600xt yi al diye ama hiç anlamıyorum
B550 anakartlara bakmanızı öneririmArkadaşlar ryzen 3600'üm var sizce bu anakart alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
yaklaşık aynı fiyata baremindeki bu anakartı almayı düşünüyordum. Gaming gecesini bekleyeyim dedim. Kafam karıştı şu an (Asus Prime X570-P AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart )
ASUSUN X570 ANAKARTLARINDA ASUS ROG GLADİUS 2 MOUSE HEDİYE KAMPANYASI VARArkadaşlar ryzen 3600'üm var sizce bu anakart alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
yaklaşık aynı fiyata baremindeki bu anakartı almayı düşünüyordum. Gaming gecesini bekleyeyim dedim. Kafam karıştı şu an (Asus Prime X570-P AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart )
ASUSUN X570 ANAKARTLARINDA ASUS ROG GLADİUS 2 MOUSE HEDİYE KAMPANYASI VAR
Senin bütçene uyar gibi, düşünebilirsin.Kart nasıl kral alınır mı ?
Alınabilir.alınır mı? peki XFX nasıldır ?
Sanmıyorum hocam.@White Ravens hocam yine alınabilecekler listesi gelir mi
Bazen düşüyor.Gaming gecesine hiç hazır sistem düşmüyor mu
Sistem toplamaktan pek anlamıyorum yoksa gaming gecesinden diziden sistemi de artık çevre birimlerini öyle alırım ne yapalımSanmıyorum hocam.
Zaten neredeyse hepsi birbirinden güzel ürünler, 1-2 tane hariç hepsi alınabilir seviyede.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazen düşüyor.
Sistem toplamak zor değil.Sistem toplamaktan pek anlamıyorum yoksa gaming gecesinden diziden sistemi de artık çevre birimlerini öyle alırım ne yapalım