Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bu gece biraz tırt gibi
4000 TL civarına 2070s arıyorum düşer mi 2. El de olabilir model hiç fark etmezBenim kafa gidik 4500 yazcaktım yine de alınmaz ama
4000 e düşmez şu an gaming gecesindeki düşse bile alırsan kendini havalimanında zannedersin böyle bir ses yok4000 TL civarına 2070s arıyorum düşer mi 2. El de olabilir model hiç fark etmez
700tl ye çıkabiliyorsanız Dark Guardian Pro var. Çok iyi kasadır. Kumandası ve kontrolcüsü var güzel kasadır. Daha ucuz istiyorsanız Dark Guardian (Pro olmayan modeli) Aynı kasa ama kumandası yok düğmesi var sanırım.Bu fiyat aralığında önerebileceğin mesh ön panel kasa var mıdır peki ?
Güzel mouse ama ne olacağı belli olmaz. Tuf almak daha iyidir. Steelseries de yok mu bu fiyat bandında ?gamepower ursa mı asus tuf mouse mi sizce
ona bakmadım hocam bilmiyorum aklımda benim de tuf var da sorayım dedim700tl ye çıkabiliyorsanız Dark Guardian Pro var. Çok iyi kasadır. Kumandası ve kontrolcüsü var güzel kasadır. Daha ucuz istiyorsanız Dark Guardian (Pro olmayan modeli) Aynı kasa ama kumandası yok düğmesi var sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel mouse ama ne olacağı belli olmaz. Tuf almak daha iyidir. Steelseries de yok mu bu fiyat bandında ?
Zamanında Asus dual 2070s 4000 TL ye düşmüştü4000 e düşmez şu an gaming gecesindeki düşse bile alırsan kendini havalimanında zannedersin böyle bir ses yok
ayrı konu açarsanız elbet yardımıcı olurlar şuan araya kaynayabilir sorunİnce Hesaptaki parçalarla Sistem toplamak istiyorum fakat bilgim yetersiz.Benim için 6k PC toplarmısınız. İnce Hesapta olmasa bile yazarsanız sevinirim olanları alırım en azından (6100-6200 Olabilir ama 6200 geçmesin lütfen)
(!!! BENDE CORSAİR VENGEANCE LPX 8GB 3000MHZ MEVCUT !!!) İnce Hesaptaki parçalarla
Güzel mouse.ona bakmadım hocam bilmiyorum aklımda benim de tuf var da sorayım dedim
ayrı konu açtım fakat kimse görmedi :/ayrı konu açarsanız elbet yardımıcı olurlar şuan araya kaynayabilir sorun
konuyu yükseltebilirsiniz veya arama kısmına yazabilirsiniz birçok sistem toplandı 6-7-8 k laraayrı konu açtım fakat kimse görmedi :/
Bidaha açın.ayrı konu açtım fakat kimse görmedi :/