İnşallah hocam 1 hafta daha bilgisayarsız kalmak istemiyorum, online dersler de telefonda çok sıkıntılı oluyor zatenİnşallah gelir.
İnşallah hocam 1 hafta daha bilgisayarsız kalmak istemiyorum, online dersler de telefonda çok sıkıntılı oluyor zatenİnşallah gelir.
Dostum inşallah gönlüne göre bulursun.İnşallah hocam 1 hafta daha bilgisayarsız kalmak istemiyorum, online dersler de telefonda çok sıkıntılı oluyor zaten![]()
pc toplayacağım eğer şöyle bi 3600 b450m-k ram ssd fln gelirse- 28 Ağustos Cuma indirimleri -
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
alacağın bilgisayar zaten bir haftaad gelmez boşuna haftaları hesaplamaİnşallah hocam 1 hafta daha bilgisayarsız kalmak istemiyorum, online dersler de telefonda çok sıkıntılı oluyor zaten![]()
Daha önce ekran kartı ve RAM aldım virüsün patladığı zamana denk gelmesine rağmen 2 gün sonra kargoya verildi. Hazır sistem almıyorum hocam işlemci değiştiriyorumalacağın bilgisayar zaten bir haftaad gelmez boşuna haftaları hesaplama![]()
parça alıyorsan hızlı gelir.Daha önce ekran kartı ve RAM aldım virüsün patladığı zamana denk gelmesine rağmen 2 gün sonra kargoya verildi. Hazır sistem almıyorum hocam işlemci değiştiriyorum![]()
Her hafta geliyor.Kulaklık gelir mi acaba?
Ben de aynısını kovalıyorum hocam ssd hariç dsadasdsaPC toplayacağım eğer şöyle bi 3600 b450m-k ram ssd fln gelirse![]()
Gecenin yıldızı niye gelmedi ?Ne talihsiziM
UYARI PUANI YEDİM
ÜSTÜNEDE GECENİN YILDIZI GELMEDİ
Kankam sen niye uyarı yedin ?Şansızlığımın dibi yahu