cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Herkes 1 lira göndersin sıvı soğutma alayim
konu açın lütfen burası yeterince kalabalıkarkadaşlar indirimi boşverinde red switch klavye arıyorum 450 TL 500 TL arası yardımcı olurmusunuz
açtım bakan olmadı 20 dk öncekonu açın lütfen burası yeterince kalabalık
ben de merak ediyorum yok mu bilgisi olan ? monitörlerden birini önerecek olan ?alınır mıGamePower Intense X60 27'' 1ms 165Hz Curved 2K WQHD 2560*1440 RGB Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bende aynı özellikleri olan monitör var 2k VA panel 165hz ama Gamepower değil Asus VG27WQ tamamen aynı Gaming Gecesinden 2800 e almıştım. Memnunum genel olarak biraz ghosting var büyük ihtimalle panelleri benzerdir alınabilirben de merak ediyorum yok mu bilgisi olan ? monitörlerden birini önerecek olan ?
1-2 ay önce aldım kardeşim kullanıyor deneme şansım oldu pc gayet hızlı açılıp kapanıyor saniyeler sürüyordu. Bi sıkıntısı yoktugaming gecesinden ssd önerecek varmı 480 gb ?
aoc nasıl peki ?Bende aynı özellikleri olan monitör var 2k VA panel 165hz ama Gamepower değil Asus VG27WQ tamamen aynı Gaming Gecesinden 2800 e almıştım. Memnunum genel olarak biraz ghosting var büyük ihtimalle panelleri benzerdir alınabilir
Bu arada aynı anakart hepsiburada da 575 lira ilgilenenlere duyurulurEvet gençler 520 liraya asus prime b450m-k mATX alanlardan biri de benim(20 lira vade farkı da ödedim ama olsun) Aynı paralara gigabyte b450 s2h mATX düşünüyordum bu anakartı almakla iyi bir şeçim yaptım mı? Aldığım asus prime anakartın gigabyte s2h anakarta göre artıları var mıdır?
Gamepower olan varken AOC alınmazaoc nasıl peki ?