Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

majorw0w

80+ Silver
Anlayabilmen için daha nasıl anlatmam gerekiyor?

Sen oturup sadece konuyu okumuşsun, mesaj bile yazmamışsın.
Sadece oturmuşsun ve konuya yazılanları okumuşsun.

Sen bir şey yapmadan konuyu okuyorken,
ben hem konuyla ve sorularla ilgileniyor, hem o soruların cevapları için sorulan ürünleri inceliyor,
hem forumdaki diğer konulara yazdığım mesajlarla ilgileniyor, hem forum ile ilgileniyor,
hem de incehesap indirim sayfasını takip ediyordum.
Yani senin gibi başkasının açtığı bir konuyu boş boş oturup okusaydım "senin gibi soruyu görmüş" olabilirdim.
"Boş boş konu okuyorken" bir soruyu görmediğim için laf yapıyor olsaydın, belki sana hâk verebilirdim.
Birkaç sayfa önce tunabeyle sohbet etmişssin işte ne güzel fotoğraf atmama gerek yok sorularla baya ilgilenmişssin tebrik ederim De ki madem önemsemedim sorun yok en azından bir arkadaşın dayanışma konusunda hiç alamadğı yardımdan bahsettim normalde hesap bile açmazdım boş boş okuyup bile bu sorunu görüyorsam ne diyeyim iyi forumlar sana :)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu kadar istikrarlı boş yapmak yerine, cevap almayı denesen zaten istediğini alırdın ama görüyorum ki hesabı açma sebebin bilgi almak değil, mevzu yaratmak. Israrlı bir şekilde sabır zorlamaya ve saçmalamaya devam ediyorsun. :D

majorw0w

80+ Silver
Bu kadar istikrarlı boş yapmak yerine, cevap almayı denesen zaten istediğini alırdın ama görüyorum ki hesabı açma sebebin bilgi almak değil, mevzu yaratmak. Israrlı bir şekilde sabır zorlamaya ve saçmalamaya devam ediyorsun. :D
Bilgi alamadım zaten merak etme çok meşgul olduğunuz için. Arkadaşa cevap verilse idi hesap açmayacaktım zaten bunu belirttim yani 1 cevap üstünde adam 2 kelime yazmaya yeltenmedin bak 1 kere sormadı görmedi derim de 4 5 kere sorup üstündeki soruya cevap vermemen net olarak sadece belirli kişilere yardım ettiğini gösterdi.Moderatörsün insan bi bakar dimi güzel kardeşim var mı başka bir arkadaşın sorusu :) Cevap almayı denedim alamadım iyi forumlar.Yönetici arkadaşlar da inceleyebilir dediklerimi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bilgi alamadım zaten merak etme çok meşgul olduğunuz için. Arkadaşa cevap verilse idi hesap açmayacaktım zaten bunu belirttim yani 1 cevap üstünde adam 2 kelime yazmaya yeltenmedin bak 1 kere sormadı görmedi derim de 4 5 kere sorup üstündeki soruya cevap vermemen net olarak sadece belirli kişilere yardım ettiğini gösterdi.Moderatörsün insan bi bakar dimi güzel kardeşim var mı başka bir arkadaşın sorusu :) Cevap almayı denedim alamadım iyi forumlar.Yönetici arkadaşlar da inceleyebilir dediklerimi.
Moderatörler ya da yöneticiler birine yardım etmek zorunda değil. Bu algıya nereden kapıldınız? Günde binlerce insanla etkileşim içerisindeyiz zaten. Kimseye mesajı neden görmediniz ya da yardım etmediniz şeklinde hesap soramazsınız. Bu konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen.

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Gelecek hafta Gaming Gecesinde bugün satılan ürünlerden bazılarının tekrar satılma ihtimali Nedir?

Harun K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun Kapazan
incehesap gaming gecesi indirimleri yayınlanmaya başladı.
Daha önceki indirim günlerinde elinde parası olanlar bazı ürünlerde "alınır mı? - alınmaz mı?" kararsızlığı yaşıyor ve konu açıyordu.
Bu konuyu fikir danışılması adına açtım.

İndirimden ürün almak isteyenler, genelde şu soruları düşünüyor
- Almayı düşündüğü ürün parasını hak ediyor mu?
- Eğer alırsa sistemine uyar mı?
- Almak istediği parça daha ucuza başka yerde satılıyor mu?

Ürün almak isteyenler bu ve benzeri sorularını buraya yazabilirler.
Böylece tek konu üzerinden bir çok kişiye yardım edilmiş olur.
Aynı soruyu düşünen arkadaşların cevabı alması kolay olur.
Açılan konuların bazıları da aktiflikten aşağılara gidip kaybolmamış olur.

Yardım etmek isteyenler için de, destek hattı gibi takibi kolay bir konu elde etmiş oluruz.
Ve bilgisi olan bir çok kişinin yorumu olacağından, yanlış yönlendirmelerin önüne geçmiş oluruz.

Ek olarak;
Elinde bütçesi olanlara tavsiyem, 22:00'dan önce üyelikleri yoksa siteye kayıt olmaları ve gerekli adres bilgilerini yazmaları.
Çünkü bazı ürünler düşük stoktan satışa açılıyor, siz sepeti onaylarken hesap açmasıydı, posta kodu girmesiydi vs.
Stokları kaçırabilirsiniz.

Umarım gönlünüze göre indirimler bulursunuz.
Herkese iyi forumlar.

.​
3000TL-3500TL arası ne kadar iyi PC toplarım(monitor,klavye,mouse dahil)

sparTA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
tayfun akpınar
Gelecek hafta Gaming Gecesinde bugün satılan ürünlerden bazılarının tekrar satılma ihtimali Nedir?
tekrar satılma ihtimali var ama dolar kuru artarsa fiyatı bu indirimdekinden fazla olabilir yada indirim oranı az olabilir

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
oluyor
mesela jd monitörü aldığım zaman 1399 tl idi 1 ay öncede aynı fiyattaydı ve aynı ürün gelmişti

EMGRANDO

80+ Bronze
Bı hortlatalim

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Abi duzgun mouse gelir inş

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

Gazoz Reis

80+ Bronze
r9 3900x geldi alan alabilir ama benim param yok.

Top Bottom