Asus ROG Strix rtx 2060 alınır mı ? kafamdaki soru işareti bu OC versiyonu değil düz versiyonu.Değmez ise bekleyeceğim.
Fiyatına bağlı.
Asus ROG Strix rtx 2060 alınır mı ? kafamdaki soru işareti bu OC versiyonu değil düz versiyonu.Değmez ise bekleyeceğim.
Fiyatına bağlı bence 5700 xt daha mantıklıAsus ROG Strix rtx 2060 alınır mı ? kafamdaki soru işareti bu OC versiyonu değil düz versiyonu.Değmez ise bekleyeceğim.
Hocam 40 TL'lik A4tech klavye kullanıyorum turp gibi aynı 400TL'lik klavye .Umarım güzel bir red switch klavye gelir, gelmezse kuponum çöp olacak
Ben de 5 sene önce 65 TL'ye aldığım rampage mekanik hisli klavyeyi kullanıyorum hâlâ tık yok gayet güzel çalışıyor fakat sıktı artık. MA değerleri de biraz yüksek mekaniğe geçmenin zamanı geldi. Kaç haftadır takip ediyorum hep blue switch geliyor.Hocam 40 TL'lik A4tech klavye kullanıyorum turp gibi aynı 400TL'lik klavye .
Pahalı klavye almayı anlamıyorum ya. Benim kullandığım klavye de gayet hızlı, ses yok ve tuşlar sağ sol oynamıyor.Ben de 5 sene önce 65 TL'ye aldığım rampage mekanik hisli klavyeyi kullanıyorum hâlâ tık yok gayet güzel çalışıyor fakat sıktı artık. MA değerleri de biraz yüksek mekaniğe geçmenin zamanı geldi. Kaç haftadır takip ediyorum hep blue switch geliyor.
Kanka biraz uzun kullanım yap A4tech in yüzüne bile bakmazsın. Membran zaten klavyen ses olmayacak bakiye tuşlar pek sağ sol oynamaz. Klavyelerin yazı yazarken falan pek hızını anlamazsın zaten bunu en iyi anlayacağın yerlerden biri gta v de bilek güreşi yapmak olurPahalı klavye almayı anlamıyorum ya. Benim kullandığım klavye de gayet hızlı, ses yok ve tuşlar sağ sol oynamıyor.
kaçırmam bunu ^^
DA-El Capitan. İlk hali.Sadece seni gördüm sorun yaşayan hangi kasayı kullanıyorsun