ust4
80+ Bronze
oo çok iyi ben bunu alcam sanırım saolun yardımlarınız içinPC ye bağlıcaksın dostum.
oo çok iyi ben bunu alcam sanırım saolun yardımlarınız içinPC ye bağlıcaksın dostum.
549 yada 529Adata XPG Spectrix ne kadar olur ?
Bu fiyatta iyiymiş. Burda da 499a iner gibiöyle kazmalar var ama bulursun Bursa'da 1050 lira ikinci el şuan var
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar inmez burda hepsiburada daha uygun olur549 yada 529
Bu fiyatta iyiymiş. Burda da 499a iner gibi
Kasa güzel diye atlamayın hemen daha ucuza oluyor dışarda bazeno kadar inmez burda hepsiburada daha uygun olur
2 3 hafta önce gelmişti 499a inmişti diye hatırlıyorumo kadar inmez burda hepsiburada daha uygun olur
hocam peki bunu stoğu hızlı tükenirmi?549 yada 529
Bu fiyatta iyiymiş. Burda da 499a iner gibi
1 ay önce Balıkesir'den tokata taşındık. Eğer taşınmasak gider alırdımöyle kazmalar var ama bulursun Bursa'da 1050 lira ikinci el şuan var
Yok. Çok alan olmazhocam peki bunu stoğu hızlı tükenirmi?
diğerlerinden daha yavaş tükenir.hocam peki bunu stoğu hızlı tükenirmi?
İkinci el sabır işi daha uygun bile denk gelir1 ay önce Balıkesir'den tokata taşındık. Eğer taşınmasak gider alırdım
Yok. Çok alan olmaz
1000 olabilirrx 570 Ne Kadar Olur Ben Aynı Modeli 900 Liraya Almıştım Sıfır
Fiyatı şişirip sonra çok indirim yapılmış gibi gösteriyor incehesap. Hangi ürünü alacaksanız önce netten araştırın öle alın daha uyguna gelen olabiliyor. Mevzu atlama mevzusu değil burda herkes biliyor zaten bu durumu.o kadar inmez burda hepsiburada daha uygun olur
Kasa güzel diye atlamayın hemen daha ucuza oluyor dışarda bazen