Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
yok reis bitmişti baktım bug olmuştur yenile geçerSTOK VAR HALA BENDE GOZUKUYOR
yok reis bitmişti baktım bug olmuştur yenile geçerSTOK VAR HALA BENDE GOZUKUYOR
Karşına tekinsiz adamlar çıkabileceğini hiç bir zaman ihmal etme.Gayet mantıklıymış. Denemeliyim bunu
Karşına tekinsiz adamlar çıkabileceğini hiç bir zaman ihmal etme.
nakite satacaksın, paraya dikkat et sahtemi değilmi bak.Nasıl yani ?
Çok sağol abi. Kaydettim bu mesajı. Eyvallahnakite satacaksın, paraya dikkat et sahtemi değilmi bak.
Faturada kişisel bilgilerini kapat. ev adresi kimlik no tel no gibi.
düzgün fiyatlar belirle ve net ol. 3 kişi gelipte tongaya düşürüp indirim istemesinler.
gece yada hava kararınca buluşma ve yalnız kalınacak yerlerde alıcıyla görüşme.Akşam görüşeceksen bile kesinlikle ışık ve kamera olan yeri seç.
iade almayacağını ürünün senden çıkınca sorumluluğunun biteceğini en başta belirt.
parayı almadan kutuyu açtırma. kutuyu kapalı teslim ettiğini göstererek teyit et.
Malı satmaya ihtiyacın varmış gibi gözükme, ölücüler sarmasın etrafını.
Arayan yada mesaj atan herkese aynı fiyatı söyle. millet üstüste arayıp bu kadar etmez deyip fiyat kırmaya çalışır sakın yeme.
EN ÖNEMLİSİ : BÜYÜK KAR ETMEYİ BEKLEME, 1599 LİRAYA ALDIYSAN MAX. 1700 TL YE SAT. ADAMIN KREDİ KARTIYLA İNTERNETTEN ALIP TAKSİTLENDİRMEK İSTEMESİNİ SAĞLAYACAK KADAR PAHALI SATARSAN KİMSE YANAŞMAZ.
Kasım indirimlerinde 1100 tl olmuştu aliexpressteGeçen seneye gerek yok bn mayısta 1200e aldım indirim gecesinden. 1400tlydi
Denk gelirse alınır niye alinmasında daha salı günündeyiz dur bakalim ne gelecek konuyu hortlattin gece geceBu indirimlerden 2x8 3000 mhz lik ramlerden alınır mı yoksa normalinde daha ucuza bulunabilir mi? şekil şukul önemli değil önemli olan performans.
eskiden bile kaliteli asus monitör geliyordu 599TL yeBeyler gaming gecesine 600-700tl civarı 22"-23" monitör gelirmi yineleme hızı falan önemli değil
eskiden bile kaliteli asus monitör geliyordu 599TL ye
şuan 700TL ye gelse bile kaçırma derim