atkan
80+
Dahası
opsiyonel yazması şaşırttı beni de çıkmıyorsa şuan sipariş verecektim malum edirnede yaşıyorum şak diye bulabilme şansım yok
1 tane de DP kablosu siparişi verebilirsin. Aynı zamanlarda gelecektir.opsiyonel yazması şaşırttı beni de çıkmıyorsa şuan sipariş verecektim malum edirnede yaşıyorum şak diye bulabilme şansım yok
msi 1650super ventus oc ryzen 3 3100 xpg 8gb ram adata 480 gb ssd b450ms2h alicagim itopya indirimlerinden spec delta 550w yetermi bu bilesenlere acil yardimevet haklısınız fakat çıkıyor ise kutu içerisinden pek almama gerek yok diye düşündüm iyice bir araştırayım.
teşekkür ettim yardımınız için
tabii ki de yeter aynı kasa ile 1660 super ryzen 5 3500 satılıyordumsi 1650super ventus oc ryzen 3 3100 xpg 8gb ram adata 480 gb ssd b450ms2h alicagim itopya indirimlerinden spec delta 550w yetermi bu bilesenlere acil yardim
iyi degilmi bilesenler stoklar cok az kalmis pisman olucagim bir bilesen varmi hepsi 4800e geliyor yardimci ol lutfentabii ki de yeter aynı kasa ile 1660 super ryzen 5 3500 satılıyordu
parçalar konusunda çok bilgi sahibi değilim ama kur çok oynak olduğu için f/p sistemler sürekli bir aşağı bir yukarı oynuyor bi konu açıp sormayı deneyebilirsin ama tahminen herkes alman konusunda cevap verecek. çünkü 1 hafta gibi bir süre önce 5300 liraya aldığım da-3 sistemi şuan 6400 civarlarında geziyor. dolar sürekli arttığı için ne kadar erken o kadar iyiiyi degilmi bilesenler stoklar cok az kalmis pisman olucagim bir bilesen varmi hepsi 4800e geliyor yardimci ol lutfen
evet çıkıyor.yahu biri görse beni keşke kutu içeriğinden dp kablo çıkıyor mu
Hocam ne stoğu? Dedikleriniz gaming gecesinde yok.iyi degilmi bilesenler stoklar cok az kalmis pisman olucagim bir bilesen varmi hepsi 4800e geliyor yardimci ol lutfen
farklı site olduğu için tereddüte düşmüştüm ama teşekkür ettim.evet çıkıyor.
yorumlara bakabilirsin.Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
https://www.gamegaraj.com/urun/neo-5a/ attigim sistem yerine 1660 super olan bu sistemi mi alsam acaba yardimci olurmusunuz markalar biraz az guven veriyorparçalar konusunda çok bilgi sahibi değilim ama kur çok oynak olduğu için f/p sistemler sürekli bir aşağı bir yukarı oynuyor bi konu açıp sormayı deneyebilirsin ama tahminen herkes alman konusunda cevap verecek. çünkü 1 hafta gibi bir süre önce 5300 liraya aldığım da-3 sistemi şuan 6400 civarlarında geziyor. dolar sürekli arttığı için ne kadar erken o kadar iyi