Bu arada.Dünkü liste yok burada ama, eklememiş herhalde daha.
Bu arada.Dünkü liste yok burada ama, eklememiş herhalde daha.
Eklemiştim sana, görmedin mi
Aaa yoo ben bu konuda eski gaming gecesi ürünlerini hiç göremedim. Mesajlardan dolayı arkalarda kalıyor diye de o kadar sayfa arasında aramayı üşendiğimden hiç bakmıyordum. Ama bulmak için kısayolu fln varsa öğrenmek isterimEklemiştim sana, görmedin mi
konuma direk senin fotoğrafını koyabilirmiyim?
çünkü ben kaydederken tek kaydedemiyorum parça parça birleştirdiğim
Olur tabii ki yapabilirsinkonuma direk senin fotoğrafını koyabilirmiyim?
hemde ismini belirtirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
çünkü ben kaydederken tek kaydedemiyorum parça parça birleştirdiğim
için resimleri 25 resimolduğu için sorunoluyordu
İkisi de elime geçti kullandım hatta masanın üzerine ikisini de koyup akşam test ettim. x20 nin renkleri bariz çok daha iyi. ama bi tek mavi rengini tam yakalayamadım. Bu arada iki monitöre de kendimce renk ayarı verdim normal modları hoşuma gitmedi. sendekinin mavi rengi daha iyi. ama diğer bütün renklerde x20 önde. ayrıca x20 nin kavisine alışınca sendeki insana flat ekranmış gibi geliyor çok bi kavisi yok zaten. Hz olarak 165 le 144 farkını pek hissedemedim birbirine çok yakın olduğu için. x20 nin ayaklığı çok daha sağlam ve oturaklı. arkasındaki rgb olayı da sürekli farklı rainbow şeklinde yanıyor istersen kapatabilirsin de.Aranızda Gamepower x20 intense kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi?
https://www.incehesap.com/gamepower-gpr27c1ms144-curved-gaming-monitor-fiyati-43401/
Bende bu var fakat intense x20 daha hoşuma gitti o yüzden x20 ile değiştireceğim
teşekkürler dostum bende elimdekini dün iade ettim bugün akşam x20 gaming gecesine gelirse alacağımİkisi de elime geçti kullandım hatta masanın üzerine ikisini de koyup akşam test ettim. x20 nin renkleri bariz çok daha iyi. ama bi tek mavi rengini tam yakalayamadım. Bu arada iki monitöre de kendimce renk ayarı verdim normal modları hoşuma gitmedi. sendekinin mavi rengi daha iyi. ama diğer bütün renklerde x20 önde. ayrıca x20 nin kavisine alışınca sendeki insana flat ekranmış gibi geliyor çok bi kavisi yok zaten. Hz olarak 165 le 144 farkını pek hissedemedim birbirine çok yakın olduğu için. x20 nin ayaklığı çok daha sağlam ve oturaklı. arkasındaki RGB olayı da sürekli farklı rainbow şeklinde yanıyor istersen kapatabilirsin de.