- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Gamepower kasa ne kadar olur sence?629tl
Gamepower kasa ne kadar olur sence?629tl
@kandes22sizce 2080 super alınır mı? ??
Üye oldum adres bileğilerimi kaydettim telefon nosu felanda kaydettim kredi kartından hangi bilgiyi istiyor iban mi sadece ? Çok teşekkür ederim bu aradaYasin'in yazdığı gibi.
Üyelik bilgilerini, adres bilgilerini, kartını, telefonunu hazırla.
Gerekirse not defterine kaydet, oradan kopyala-yapıştır yap.
Ne kadar hazırlıklı ve seri olursan, o kadar çabuk alırsın.
Kart numarası ve güvenlik kodunu istiyor, telefonuna da ödemeyi onaylaman için SMS gelir büyük ihtimalleÜye oldum adres bileğilerimi kaydettim telefon nosu felanda kaydettim kredi kartından hangi bilgiyi istiyor iban mi sadece ? Çok teşekkür ederim bu arada
Hangi Gamepower kasa?Gamepower kasa ne kadar olur sence?
o kasayı önermem hava akışı olarak kötü crimsondan bahsediyorsanGamepower kasa ne kadar olur sence?
Sencegamepower kasa ne kadar düşer?Kart numarası ve güvenlik kodunu istiyor, telefonuna da ödemeyi onaylaman için SMS gelir büyük ihtimalle
Hangi Gamepower kasa?
Biliyorum fakat ne kadar düşer sence?o kasayı önermem hava akışı olarak kötü crimsondan bahsediyorsan
Hayır.sizce 3100 ve 1660 kullanıcak birisi için v ram soğutması çok önemlimiGigabyte B450M H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
499 olur daha aşşağı düşmezHayır.
Çok düşerse al.
Düşmezse alma.
https://www.incehesap.com/sapphire-pulse-rx-5500-xt-8g-11295-01-20g-gaming-ekran-karti-fiyati-44682/ bu ekran kartı alınır mı? gtx 1660s kıyasla nasıl iyimiö aralarında çok fark varmıdır ne kadar inerKart numarası ve güvenlik kodunu istiyor, telefonuna da ödemeyi onaylaman için SMS gelir büyük ihtimalle
Hangi Gamepower kasa?
2899 Tahmini.Sizce 1660 ti 2800 TL ve altına iner mi ?
https://www.incehesap.com/sapphire-pulse-rx-5500-xt-8g-11295-01-20g-gaming-ekran-karti-fiyati-44682/ bu ekran kartı 1660s e kıyasla nasıl ne kadar iner alınır mı?2899 Tahmini.