İndirime girerse de almayın.Arkadaşlar gamepower saber RGB indirime girerse beni etiketleyebilir mısınız ?
Biliyorum, ama bir konu okumuştum bu klavyenin deneyimini anlatan orda 2 hafta sonra yazı yazmış "bazı tuşlar çalışmamaya ve ses yapmaya başladı" diye sonra konuyu güncellemiş ve şöyle yazmış "içini temizledim artık çalışıyor ve ses gitti" diye. Bunu 1 ay da yapıyormuş sıkıntı olmuyormuş. Bide bu fiyata her tarafı RGB mekanik klavye bulmak zorİndirime girerse de almayın.
Kronik sorunu var.
Ses dediğim çınlamaBiliyorum, ama bir konu okumuştum bu klavyenin deneyimini anlatan orda 2 hafta sonra yazı yazmış "bazı tuşlar çalışmamaya ve ses yapmaya başladı" diye sonra konuyu güncellemiş ve şöyle yazmış "içini temizledim artık çalışıyor ve ses gitti" diye. Bunu 1 ay da yapıyormuş sıkıntı olmuyormuş. Bide bu fiyata her tarafı RGB mekanik klavye bulmak zor
Alsana direk 650’yiBende 1 aydır bekliyorum , 650 w ı geldi 750 si gelmedi.
Hocam leş gibi klavye siz bilirsiniz.Biliyorum, ama bir konu okumuştum bu klavyenin deneyimini anlatan orda 2 hafta sonra yazı yazmış "bazı tuşlar çalışmamaya ve ses yapmaya başladı" diye sonra konuyu güncellemiş ve şöyle yazmış "içini temizledim artık çalışıyor ve ses gitti" diye. Bunu 1 ay da yapıyormuş sıkıntı olmuyormuş. Bide bu fiyata her tarafı RGB mekanik klavye bulmak zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses dediğim çınlama
650w a kuşkuluyumAlsana direk 650’yi
Neresi ?Hocam leş gibi klavye siz bilirsiniz.
1 ay sonra tekrar olur her ay ayrıntılı bir şekilde temizlemen gerekecek. Bir süreden sonra bozuladabilir.Biliyorum, ama bir konu okumuştum bu klavyenin deneyimini anlatan orda 2 hafta sonra yazı yazmış "bazı tuşlar çalışmamaya ve ses yapmaya başladı" diye sonra konuyu güncellemiş ve şöyle yazmış "içini temizledim artık çalışıyor ve ses gitti" diye. Bunu 1 ay da yapıyormuş sıkıntı olmuyormuş. Bide bu fiyata her tarafı RGB mekanik klavye bulmak zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses dediğim çınlama
Bütçem var iken 650w almak istemiyorum.Alsana direk 650’yi
Bu malum konu yüzünden ban yemiştim ama hala fikrim değişmedi650w a kuşkuluyum
Peki mekanik ve RGB si bol bı klavye önerir misiz ? 300 TL ye1 ay sonra tekrar olur her ay ayrıntılı bir şekilde temizlemen gerekecek. Bir süreden sonra bozuladabilir.
Önermiyorum kesinlikle.