slayerzs34
80+ Bronze
Görünmüyor baktımekran kartı hakkında hiç bir bilgim yok. Akakçe üzerinden son bir kaç ay fiyatlarına bakıp değerlendirebilirsin
Görünmüyor baktımekran kartı hakkında hiç bir bilgim yok. Akakçe üzerinden son bir kaç ay fiyatlarına bakıp değerlendirebilirsin
Hazır sistem alanlara hediye olarak mouse klavye veya kulaklık veriliyordu her hafta. ama geçen hafta olmadı bu hafta da yok galibaGörünmüyor baktım
İyiymiş teşekkürlerHazır sistem alanlara hediye olarak mouse klavye veya kulaklık veriliyordu her hafta. ama geçen hafta olmadı bu hafta da yok galiba
https://www.incehesap.com/xfx-speed...rx-68xlalbd9-gaming-ekran-karti-fiyati-48381/Görünmüyor baktım
benim gözümede çarptı o ikisi@cfranko suprim x 3070 + b450 tomahawk gaming gecesine geldi ? Kaç TL olur sence ?
Kaç olur acaba uygun 10k olsada alsam keşke. 10k olursa alırım geri başkasına 13.500-14k ya satardım.kaçmaz
27 den 17 ye iner ama 17 yi hik haketmezkaçmaz
Bu dediğine kendin de inandın mıKaç olur acaba uygun 10k olsada alsam keşke. 10k olursa alırım geri başkasına 13.500-14k ya satardım.