Pilavli Borek
80+ Bronze
@White Ravens Rog Strix 5600xt tuf evo modelinden saha mı iyi ?
CL 16 değerinde çalışır ve benim görüşüm kulladığın ramlerin aynısı alman daha iyi olur.Sayın Mod , benim kasamda Kingston HyperX Predator 3000MHz 8GB CL 1.5 RAM var 2 adet , CL1.6 değerine sahip RAM alsam uyumlu çalışır mı diğer ramlar ile ?
Çalışır ama 1.6 cl değerinde kullanırsınSayın Mod , benim kasamda Kingston HyperX Predator 3000MHz 8GB CL 1.5 RAM var 2 adet , CL1.6 değerine sahip RAM alsam uyumlu çalışır mı diğer ramlar ile ?
3 ram genelde sorun çıkarır cl değerleri bir kenara, ben önermem sizeSayın Mod , benim kasamda Kingston HyperX Predator 3000MHz 8GB CL 1.5 RAM var 2 adet , CL1.6 değerine sahip RAM alsam uyumlu çalışır mı diğer ramlar ile ?
4 RAM slotu var anakartımda , 32 GB yapmayı düşünüyorum 2x8 düşünüyorum.3 RAM genelde sorun çıkarır cl değerleri bir kenara, ben önermem size
TUF olan için diyorsan 400 TL imkansız ötesi bir şeyHocam RAM için bütçem Adataya yetiyor eğer 400 TL olursa vulcanı alıcam ama zor.
Tam uyumlu olması lazım, çalışsa bile ortak hızlarda çalışır 3000 Mhz CL16 olarak kullanırsın yani.Sayın Mod , benim kasamda Kingston HyperX Predator 3000MHz 8GB CL 1.5 RAM var 2 adet , CL1.6 değerine sahip RAM alsam uyumlu çalışır mı diğer ramlar ile ?
Aynı RAM'ler biraz pahalı.CL 16 değerinde çalışır ve benim görüşüm kulladığın ramlerin aynısı alman daha iyi olur.
Bu indirimdeki RAM'lerden almayı düşünüyordum gözle görülür bir farkı olur mu ? CL16 ile CL15 arasında.TUF olan için diyorsan 400 TL imkansız ötesi bir şey
Tam uyumlu olması lazım, çalışsa bile ortak hızlarda çalışır 3000 Mhz CL16 olarak kullanırsın yani.
İçindeki psuya ragmen almak istiyorum beni 4 5 ay sorunsuz götürür mü psu sence sonra kendim daha kaliteli bir psu alabilirimHer hafta indirim görüyor
Bütçe ile alakalı, ne kadar zamanda alacağın önemli.
Düzenli gelirin varsa, parça parça alarak daha iyisini alabiliyorsan, parça parça da alabilirsin.
Kasa gayet güzel, fiyatı da güzel olur umarım.
Psu iyi de çıkabilir kötü de kimse bilmiyorİçindeki psuya ragmen almak istiyorum beni 4 5 ay sorunsuz götürür mü PSU sence sonra kendim daha kaliteli bir PSU alabilirim
Firmaya ulaşma imkanı varsa, öğrenmek lazım.İçindeki psuya ragmen almak istiyorum beni 4 5 ay sorunsuz götürür mü PSU sence sonra kendim daha kaliteli bir PSU alabilirim