Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

@White Ravens Rog Strix 5600xt tuf evo modelinden saha mı iyi ?

Ben 509 liraya almıştım bu ramlari 3 hafta evvel gayet güzel ömrü boyu garantisi var zaten

Sayın Mod , benim kasamda Kingston HyperX Predator 3000MHz 8GB CL 1.5 RAM var 2 adet , CL1.6 değerine sahip RAM alsam uyumlu çalışır mı diğer ramlar ile ?
CL 16 değerinde çalışır ve benim görüşüm kulladığın ramlerin aynısı alman daha iyi olur.

Sayın Mod , benim kasamda Kingston HyperX Predator 3000MHz 8GB CL 1.5 RAM var 2 adet , CL1.6 değerine sahip RAM alsam uyumlu çalışır mı diğer ramlar ile ?
Çalışır ama 1.6 cl değerinde kullanırsın

Hocam RAM için bütçem Adataya yetiyor eğer 400 TL olursa vulcanı alıcam ama zor.
TUF olan için diyorsan 400 TL imkansız ötesi bir şey

Tam uyumlu olması lazım, çalışsa bile ortak hızlarda çalışır 3000 Mhz CL16 olarak kullanırsın yani.

Gelen ssd kronik sorunlu değil mi ?

CL 16 değerinde çalışır ve benim görüşüm kulladığın ramlerin aynısı alman daha iyi olur.
Aynı RAM'ler biraz pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TUF olan için diyorsan 400 TL imkansız ötesi bir şey

Tam uyumlu olması lazım, çalışsa bile ortak hızlarda çalışır 3000 Mhz CL16 olarak kullanırsın yani.
Bu indirimdeki RAM'lerden almayı düşünüyordum gözle görülür bir farkı olur mu ? CL16 ile CL15 arasında.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sami
Her hafta indirim görüyor

Bütçe ile alakalı, ne kadar zamanda alacağın önemli.
Düzenli gelirin varsa, parça parça alarak daha iyisini alabiliyorsan, parça parça da alabilirsin.

Kasa gayet güzel, fiyatı da güzel olur umarım.
İçindeki psuya ragmen almak istiyorum beni 4 5 ay sorunsuz götürür mü psu sence sonra kendim daha kaliteli bir psu alabilirim

İçindeki psuya ragmen almak istiyorum beni 4 5 ay sorunsuz götürür mü PSU sence sonra kendim daha kaliteli bir PSU alabilirim
Firmaya ulaşma imkanı varsa, öğrenmek lazım.
Biri sanırım Xigmatek diyordu, ama benim bir bilgim yok, sitede yazmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,695
Üyeler
184,042
Son üye
Nostramt
Geri