mis gibi indirim üstüne soğuk su içersinBilmiyorum tek seferlik miydi ama, bir kere denk geldim ürünün fiyatını normalinden yüksek koyup 1,2 TL aşağı fiyatına satışa sunmuşlardı. O günden sonra asla almam dediğim bir site.
ne alaka hocam idarelik olarak gayet güzel alınırEnayiler alsın diye RX 550 koymuşlar yine geçen sömürdüler ya.
Geçen 850 TL'den mi ne koydular bu sefer bir 950 TL yapsalar tam enayi malı.ne alaka hocam idarelik olarak gayet güzel alınır
geçen ki fiyat 799tl idi ben açıkcası 2.el alamam öyle bir imkanım yok maalesef almayı isterim ama imkanım yok o yüzden sıfır olarak rx 550 o fiyata idarelik ve sıfır kart olarak gayet güzeldiGeçen 850 TL'den mi ne koydular bu sefer bir 950 TL yapsalar tam enayi malı.
İdarelik alınır da bu fiyata değil.
19.00 da ürünler yavaş yavaş belli oluyor. 22.00 da satışa açılıyorArkadaşlar tam olarak saat ne zaman
şu anda 20k gösteriyor 15k sı var gibiGeçen 850 TL'den mi ne koydular bu sefer bir 950 TL yapsalar tam enayi malı.
İdarelik alınır da bu fiyata değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar olur acaba ?
Alıntıyı görüntüle
Geçen hafta aldım bu hafta yine alıcamEnayiler alsın diye RX 550 koymuşlar yine geçen sömürdüler ya.