Origin modelini almak daha mantıklı sanki.Arkadaşlar 300TL sizce alınır mı?ASUS ROG Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Origin modelini almak daha mantıklı sanki.Arkadaşlar 300TL sizce alınır mı?ASUS ROG Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
yok hocam ya yine de kurtarmaz daha güzel şeyler beklerdimB550-e var o11 var Battlecruiser var
neden bu kadar pahalıAsus TUF Gaming VG27WQ1B 27” 165Hz 1ms FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Arkadaşlar fiyatı 2850 ye düşmüştü aldım sizce nasıl
Kazık mı yemişim ama bayadır takib ediyom hep 3500 civarlarında maks 3kneden bu kadar pahalı
2700 e geçen hafta aldim daha kullanma fırsatım olmadi . 2800 e birakayim5600x alıcaktım gelseydi ama stok fansız oluyor zaten
bu fiyat nasıl alınır mı https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-5600x-3-7ghz-35mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV000011T7XE
1 ms gtg olsa tamam da 1ms mprt ben bu kadar pahalı olmasına şaşırdımKazık mı yemişim ama bayadır takib ediyom hep 3500 civarlarında maks 3k
Bu arada hocam Hepsiburada dan 5600x aldım stok fan idare eder degilmi hocam belli bir süretavsiye etmem hocam ram de curcial ballistix den kasa da da msi corsair cooler master lian li gibi markalardan şaşmayın
etmez hocam oyuna girince 95 dereceye çıkıyor işlemciye ve kasaya zarar verirBu arada hocam Hepsiburada dan 5600x aldım stok fan idare eder degilmi hocam belli bir süre
Kasanın hava akışı iyise bu dediğiniz olmazetmez hocam oyuna girince 95 dereceye çıkıyor işlemciye ve kasaya zarar verir