Mesh çok daha iyi olur hemde daha ucuz
stok sogutucu yeter li olur mu sizce bu sistem icin yoksa sıvı soğutucu tercih etmeli miyim ?
Mesh çok daha iyi olur hemde daha ucuz
tabii ki Cooler Master CK550 V2BUMU YOKSA![]()
GamePower Starscream RGB Red Switch Türkçe Q USB Suya Dayanıklı Optik Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
COOLER MASTER CK550 V2 Mİ
Corsair HS50 Pro daha iyidir bence.indirimdeki bu ürün iyi mi beyler ? kulaklık standı da veriyorlarmış bu fiyata
![]()
Asus TUF Gaming H5 Lite Kablolu PC ve PS4 Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
sıvı soğutucuya hiç hiç gerek yok stok soğutucu yeterli olur olmazsa da en kötü 200 liraya daha büyük bir soğutucu alabilirsiniz ama sıvı çok gereksizstok sogutucu yeter li olur mu sizce bu sistem icin yoksa sıvı soğutucu tercih etmeli miyim ?
Hydro almayın iyi bence başarılı değil diye biliyorumSıvı soğutma arıyordum Hydro olanı alayımmı dostlar.
Skadi 120 yi alasım var o yüzden indirim bekliyordum da eğer bu çok daha iyiyse alacam 1 stok kalmış.
sıvı soğutucuya hiç hiç gerek yok stok soğutucu yeterli olur olmazsa da en kötü 200 liraya daha büyük bir soğutucu alabilirsiniz ama sıvı çok gereksiz
Sağolasın moralim bozulmuştı,en azından skadi için beklemeye devam edeceğim.Hydro almayın iyi bence başarılı değil diye biliyorum
Bu psu alınmaz. Düzgün bir psu'su olan sistem tercih edin.bu sistemi alicam bi bakın
Anakart özelleştirmesi çok gereksiz olmuş onu geri B450M-K yapınbu sistemi alicam bi bakın
sırf psu yüzünden sistemi mi almasın? Bence sorun olmazBu psu alınmaz. Düzgün bir psu'su olan sistem tercih edin.