YiğitAysul
80+ Silver
@Selman Karaa komik edicegine al yada alma de
Adam zaten kaç kez al demiş sana .d@Selman Karaa komik edicegine al yada alma de
Ben kullanıyorum normal Delta’yı çok güzel kulaklık ancak itopya’dan 1700 verip Delta S almak daha mantıklı gibi çünkü hem türkiyede çok nadir bulunuyor Delta S hemde şuan indirimde kaçmaz fırsat gibi bişey ama o kadar bütçem yok derseniz delta da güzel ben çok memnunumNormalde kablosuz kulaklık arıyorum. Hatta itopyadan fusion700 almaya niyetim vardı. Ancak bunu bu fiyattan görünce kablolu da olsa bi acaba dedim. Ne dersiniz sizce alınır mı?
Edit: Delta s modeli hakkındaki bilgiyi okudum. Soruyu sormadım kabul edebilirsiniz.
Tamam alıyorumAdam zaten kaç kez al demiş sana .d
Al dostum al, iyi psu.
Buda iyi, bu fiyatta ancak SanDisk ultra 3d vardı ama ondan iyidir herhalde."PNY XLR8 CS3030 M280CS3030-500-RB 500GB 3500/2000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com" https://www.incehesap.com/pny-xlr8-...rb-500gb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-47705/
Alıyorum sorunu var mı ?
Fiyat gayet iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd diye de fikir belirtin ona göre alicam
Fiyat nedir ?Buda iyi, bu fiyatta ancak SanDisk ultra 3d vardı ama ondan iyidir herhalde.
525TL ama PNY daha iyidir diye tahmin ediyorum.Fiyat nedir ?
Alıyorum performansı gayet iyi gibi525TL ama Crucial daha iyidir diye tahmin ediyorum.
Mesh çok daha iyi olur hemde daha ucuzwebtekno kasası icin gamepower mesh panel mi yoksa temper mi hangisi sizce daha performansli olur ?
Biraz araştırdım, kesinlikle indirime giren PNY yi al dostum, hatta hemen al kaçırma.Alıyorum performansı gayet iyi gibi
Alıyorum fiyat iyi çünküBiraz araştırdım, kesinlikle indirime giren PNY yi al dostum, hatta hemen al kaçırma.