Geçen hafta geldi o yuzden gelmeyebilir7500f çıkarsa almayı düşünüyordum ama gelmeyecek galiba.
belli olmaz7500f çıkarsa almayı düşünüyordum ama gelmeyecek galiba.
Gelmezz o geçtiİcolorful beyaz için pusudayızzz
Bi umut bekliyoruz ama haftaya falan hala umudum var 39 a gelmişti hiç bir yerde stok yok bideGelmezz o geçti
Bende bunu almak istiyorun kac paraya düşer
Geçen hafta am4 sistemim için 5700x3d işlemci aldım 2.'elden onu beklerken 5700f'i kaçırdım. İşlemci geldi pinleri yamuk, iade ettim vs. Sonra baktım am4'ü 2. el ürünle upgradelemek hem pahalı hem sorunlu ürün geliyor. Am5'e geçeyim dedim, anakart ve ram'i aldım bir işlemci kaldı. Takipteyim bakalım, eğer indirime girmezse başka sitelerden kupon mupon vs. bir şekilde halletmeye çalışıcam artık.Geçen hafta geldi o yuzden gelmeyebilir
Kanka hala kovalıyorum ekran kartı alamadım hatırladım seni msi sormuştum hatta 49 a alınır mı diyeKanka siyahı yaramıyor ya harbi beyaz sistem toplayalım dedim canım çıktı 5070 ti olanı lazım bana
bu sinerjide olan tepe model değil. soğutması farklı olan 2 model var biri plus, diğeri plus olmayan. incehesapta olan model plus değil. bu yüzden tepe model değil.Tepe model. Tekrardan 38 bin TL olur mu sizce?![]()
PNY GeForce RTX 5070 Ti GDDR7 16GB ARGB OC Siyah Ekran Kartı (VCG5070T16TFXXPB1-O) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hahahah kanka sende benim aklıma geldin de gelirse bulup etiketleyecektim seni 49 a 5070 ti alınmaz bekliyoruz süperler çıkınca piyasaya sürerler diye düşünüyorumKanka hala kovalıyorum ekran kartı alamadım hatırladım seni msi sormuştum hatta 49 a alınır mı diye
37 falan olursa en iyi ihtimalle böyle alınır bence.yani alınmaz mı eksik söylemek yerine neyi nerden düzeltebiliriz daha çok öyle yorumlasak seçenek yok gibi çünkü :/