Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

AM5 üst segment anakart arayan ama fazla uçmak istemeyenler benim gibi Aorus B850 için pusuya yatabilir şuan indirimsiz halde bile 11.5K civarında iyi fiyatta yani buradan aşağı ineceği için her türlü alınır.

AM5 üst segment anakart arayan ama fazla uçmak istemeyenler benim gibi Aorus B850 için pusuya yatabilir şuan indirimsiz halde bile 11.5K civarında iyi fiyatta yani buradan aşağı ineceği için her türlü alınır.
Sepete eklesek fiyat güncelleniyor mu yoksa 22:00 damı eklemeliyiz.

Sepete eklesek fiyat güncelleniyor mu yoksa 22:00 damı eklemeliyiz.
22 de ürünün üzerine tıklayıp giriş yapacaksın sepete ekleme indirim sepette yansımıyor bazen

upslerden anlayan arkadaşlar. imzamdaki sistemi kullanıyorum 1000va yeterli olur mu 1 kaç dakika tutmak için sistemi. https://www.incehesap.com/schneider...eractive-kesintisiz-guc-kaynagi-fiyati-82674/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lian Li Galahad II LCD 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu almak istiyorum.Fikriniz nedir ?

güzel soğutucu kanka ama fanları pek iyi değil görüntü olarak. Galahad II baya perfermansı yüksek bir soğutucu. L connect biraz kanser kullanması. Direk biostan yapmanı tavsiye ederim ayarlarını

Kankiler aylardır 9060 xt sistem almaya çalışıyom daha doğrusu kovaliyom. Şu sistemi bitirmeyinde alayım 😅

Geçen hafta indirime giren rtx5070 ekran kartı Gigabyte'mıydı yoksa Gainward'mıydı hatırlayan var mı? Bu hafta Gainward girecek ama o alınmaz sanırım?

Geçen hafta indirime giren rtx5070 ekran kartı Gigabyte'mıydı yoksa Gainward'mıydı hatırlayan var mı? Bu hafta Gainward girecek ama o alınmaz sanırım?

Colorful iGame 5070 düzenli olarak 27K'ya düşüyor bu hafta yok sanırım. Gainward Python modelinin alınabilir olması için maksimum 26K olması lazım o kadar indirmezler fiyatı herhalde.

upslerden anlayan arkadaşlar. imzamdaki sistemi kullanıyorum 1000va yeterli olur mu 1 kaç dakika tutmak için sistemi. https://www.incehesap.com/schneider...eractive-kesintisiz-guc-kaynagi-fiyati-82674/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel soğutucu kanka ama fanları pek iyi değil görüntü olarak. Galahad II baya perfermansı yüksek bir soğutucu. L connect biraz kanser kullanması. Direk biostan yapmanı tavsiye ederim ayarlarını
O zaman alınır diyorsun :D

Geri