9 falan görme ihtimali yok değil miAM5 üst segment anakart arayan ama fazla uçmak istemeyenler benim gibi Aorus B850 için pusuya yatabilir şuan indirimsiz halde bile 11.5K civarında iyi fiyatta yani buradan aşağı ineceği için her türlü alınır.
10.5K biel razıyım ben alacam9 falan görme ihtimali yok değil mi![]()
Hesap kesimide 2 gün sonra tam denk geliyor ama indirimi kaçıramam10.5K biel razıyım ben alacam
Sepete eklesek fiyat güncelleniyor mu yoksa 22:00 damı eklemeliyiz.AM5 üst segment anakart arayan ama fazla uçmak istemeyenler benim gibi Aorus B850 için pusuya yatabilir şuan indirimsiz halde bile 11.5K civarında iyi fiyatta yani buradan aşağı ineceği için her türlü alınır.
22 de ürünün üzerine tıklayıp giriş yapacaksın sepete ekleme indirim sepette yansımıyor bazenSepete eklesek fiyat güncelleniyor mu yoksa 22:00 damı eklemeliyiz.
güzel soğutucu kanka ama fanları pek iyi değil görüntü olarak. Galahad II baya perfermansı yüksek bir soğutucu. L connect biraz kanser kullanması. Direk biostan yapmanı tavsiye ederim ayarlarınıLian Li Galahad II LCD 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu almak istiyorum.Fikriniz nedir ?
Geçen hafta indirime giren rtx5070 ekran kartı Gigabyte'mıydı yoksa Gainward'mıydı hatırlayan var mı? Bu hafta Gainward girecek ama o alınmaz sanırım?
5070 olarak Colorful indirime girdi geçen cuma, 5070 ti tarafında ise PNYGeçen hafta indirime giren rtx5070 ekran kartı Gigabyte'mıydı yoksa Gainward'mıydı hatırlayan var mı? Bu hafta Gainward girecek ama o alınmaz sanırım?
O zaman alınır diyorsunupslerden anlayan arkadaşlar. imzamdaki sistemi kullanıyorum 1000va yeterli olur mu 1 kaç dakika tutmak için sistemi. https://www.incehesap.com/schneider...eractive-kesintisiz-guc-kaynagi-fiyati-82674/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güzel soğutucu kanka ama fanları pek iyi değil görüntü olarak. Galahad II baya perfermansı yüksek bir soğutucu. L connect biraz kanser kullanması. Direk biostan yapmanı tavsiye ederim ayarlarını