Satriani
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,532
Genel bileşenler olarak güzel sistem.
Belki aynı fiyat aralığında farklı sistemlere de bakarak karşılaştırma yapabilirsin.
Genel bileşenler olarak güzel sistem.
cevap veren olmadı ama alıyoruz sistemi baktığım kadarıyla gayet iyi. Hava soğutma 6 boru yaptım ve ssd yükselttimbuldun mu bende almayı düsünüyorum
Vallahi bilmiyorum hocam varsa bu seviyede başka sitede olabilir farketmez önerebileceğiniz sistem sevinirim artık bilgisayar almak istiyorum 2 3 aydır araştırma halindeyim bende bilmiyorum artıkGenel bileşenler olarak güzel sistem.
Belki aynı fiyat aralığında farklı sistemlere de bakarak karşılaştırma yapabilirsin.
Tek söyleyebileceğim şey fiyatlar hep yukarıya gidiyor, fakat biraz daha acele yoksa Kasım ve yıl sonu dönemi belki çok iyi f/p sistemler düşebilir.Vallahi bilmiyorum hocam varsa bu seviyede başka sitede olabilir farketmez önerebileceğiniz sistem sevinirim artık bilgisayar almak istiyorum 2 3 aydır araştırma halindeyim bende bilmiyorum artık
işlemciyi 7500 f, sıvı soğutmayı kule tipine çevirip ssdyi kc3000 yapabilirsin. ya da o parayı yoksa ekipman alabilirsin
Pc hocası smokin sistem geliyor demiş risk alıp beklesem mi diye düşünüyorum şuanTek söyleyebileceğim şey fiyatlar hep yukarıya gidiyor, fakat biraz daha acele yoksa Kasım ve yıl sonu dönemi belki çok iyi f/p sistemler düşebilir.
bekle 3 ay beklemişsin. her hafta cuma indirim yapıyor zaten incehesapPc hocası smokin sistem geliyor demiş risk alıp beklesem mi diye düşünüyorum şuan
Dostlar asusun bu mausu nasıl ömürlük kullanılır mı değer mi daha iyisi var mı?
![]()
ASUS ROG Keris II Ace 3 Tuş Optik 42000 DPI Beyaz Kablolu/Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bence bekle, daha uygun fiyata alma imkanın olabilir.Pc hocası smokin sistem geliyor demiş risk alıp beklesem mi diye düşünüyorum şuan
O bütçelerde DDR5 AM5 daha mantıklı.bu sistem bu fiyat eder mi alinir mi![]()
Phantom Blaze | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | Gainward RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
katılıyorum, 4060 bir sistem varmi am5O bütçelerde DDR5 AM5 daha mantıklı.