Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Kasım ayının değil sadece bence bu yılın en iyilerinden biriydi rahat ilk 3 e girer
En iyisi incehesabın 5070ti 50k ya sattığı sistemdi birkaç ay önce gelen ama o dönem ram sorunu yoktu zor dönem
Kesinlikle. o 41k sistem için o akşam stok gelir diye 3 4 saat bekledim en az ama adres sayfasından ötesini göremedim maalesef. sinirden duvarları yumrukladım fiyat çok iyiydi kesinlikle

Sistemde ne vardı hocam
hatırlayamıyorum tam hocam 5070li intel işlemcili bir şeydi itopyada da friday adında hala satışta galiba ama yüksen fiyattan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@thepublicman hocam 5070li veya 9070 li sistem öneriniz var mı acaba 50k bandında hepsiburadadan vb bu kasım en azından kasayı halledeyim

hatırlayamıyorum tam hocam 5070li intel işlemcili bir şeydi itopyada da friday adında hala satışta galiba ama yüksen fiyattan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@thepublicman hocam 5070li veya 9070 li sistem öneriniz var mı acaba 50k bandında hepsiburadadan vb bu kasım en azından kasayı halledeyim
Şuan tavsiye edilebilecek bir sistem göremiyorum maalesef bir yandan da firmaların elinde olan bir süreç değil. Abdullah süper fiyata çıkardı. Aynı gün satılan vatan sistemlerde fena değildi ama çoğu 16 gb ram e sahipti.

yine indirim adı altında kasalarını dolduruyorlar. indirim nerede gören var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,636
Üyeler
185,781
Son üye
euchre
Geri