Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Corsair k55 460tl şuan 369a filan düşer gibi. Kendim kullanıyorum gayet iyi
Hocam youtube da uzun süreli bir kullanım testi var inceleyen arkadaş yaklaşık iki yıl gibi bir süre sonunda tuş hissiyatının kaybolduğundan ve eskisi gibi olmadığından bahsetmiş. Siz ne kadardır kullanıyorsunuz ve böyle bir durumla ya da herhangi eksi bir yönüyle karşılaştınız mı?

gungir geldide kasanın önü kapalı

Hocam youtube da uzun süreli bir kullanım testi var inceleyen arkadaş yaklaşık iki yıl gibi bir süre sonunda tuş hissiyatının kaybolduğundan ve eskisi gibi olmadığından bahsetmiş. Siz ne kadardır kullanıyorsunuz ve böyle bir durumla ya da herhangi eksi bir yönüyle karşılaştınız mı?
6 aydır kullanyrm 2 yıldır kullanan arkadaşım tavsiye etti ki o hiç böle sorunlar yaşamadı. Bnde gayet memnunum

7974. Mesajı ben atıyorum

6 aydır kullanyrm 2 yıldır kullanan arkadaşım tavsiye etti ki o hiç böle sorunlar yaşamadı. Bnde gayet memnunum
Aklımdaki bütçe 350 TL maksimum, duruma göre bakacağım artık. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

En az 2 yıl gider hocam. Logitechden daha iyi bence.

gece şimdiden çöp
bilginiz olsun

MSI core frozr L önceden gene indirime girmişti diye hatırlıyorum. Fiyat bilgisini hatırlayabilen var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,309
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri