suleymanberkk2
80+
- Reaksiyon skoru
- 247
Yani dediğim gibi eğer gerçekten fiyatları düşürüp satıyorlarsa herkes faydalansın ama yaşadıklarımdan dolayı en son tercih edeceğim bir site indirim günlerinde.
En az 144 Al. 27" alırsan da 2K al.gtx 1660 superli sistem almayı düşünüyorum indirimden de güzel bir monitör bulursam çok iyi olur
Kardeşim kâr olmadan satan yok ayrıca firmaların çoğu çıkarcılık yapıyor ben iyi bir indirim yaptıklarını düşünmüyorum zaten stokları da var şimdi fiyatları yükselttiler daha önce indirim diye biraz düşürüp satıyorlar.Yani dediğim gibi eğer gerçekten fiyatları düşürüp satıyorlarsa herkes faydalansın ama yaşadıklarımdan dolayı en son tercih edeceğim bir site indirim günlerinde.
Aynı zamanda köklü!5600 xt Thic 3 düşünün derim çok iyi kart ayrıca yapan firma xfx soğutma konusunda iyiler baya
THIC II modelini aldım El Capitan sistem ile5600 xt Thic 3 düşünün derim çok iyi kart ayrıca yapan firma xfx soğutma konusunda iyiler baya
Bende aynısını düşünüyorum ama hayırlısı.Kardeşim kâr olmadan satan yok ayrıca firmaların çoğu çıkarcılık yapıyor ben iyi bir indirim yaptıklarını düşünmüyorum zaten stokları da var şimdi fiyatları yükselttiler daha önce indirim diye biraz düşürüp satıyorlar.