Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

PNY RTX 3070 ti XLR8 geldi fiyatı 10K olursa kaçmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair 5000X 1700TL düşse direk gözüm kapalı alacam bi düşmedi gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/8898...ddr6x-256bit-ekran-karti/?ref=akakce&v=1.74.5
https://www.akakce.com/ekran-karti/...oc-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,1109065312.html ekran kartı fiyatları düşmeye başlamış gibi görünüyor 14K bandında geziniyorlardı bunlar ilk çıktığında az kaldı inşallah düşecek ekim-eylül gibi fiyatları bi nebze rahatlamaya başlayacak gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Yakın zamana kadar aynı fiyata klavye-mouse-monitör-kulaklık vs. dahil sıfır sistem toplanıyordu. Bilmem anlatabildim mi
Screenshot_93.png

Void elite kaça düşerse alınır?

Ucuz klavye gelirmi

Bende alabilirim belki ama hava akışının kötü olması sıkıntı ya :/
Hava akışı kötü değil Lian Li Dynamic O11 kat kat daha iyi yan taraflarında 2 parmak boşluk var Phanteks P500A göre sadece 5 derece fark var sadece mesh olmamasına rağmen önü hava açıklığı sayesinde çok serin çalışıyor.

77mT8Qc5WqUkR9eLyMDGz6-970-80.png

Hava akışı kötü değil Lian Li Dynamic O11 kat kat daha iyi yan taraflarında 2 parmak boşluk var Phanteks P500A göre sadece 5 derece fark var.

Alıntıyı görüntüle
önü kapalı kasa nası bu kadar iyi ya? Bir de bu kasayı alırsam icue zorunlu mu? Mystic Lighttan kontrol etmek istiyorum

önü kapalı kasa nası bu kadar iyi ya? Bir de bu kasayı alırsam icue zorunlu mu? Mystic Lighttan kontrol etmek istiyorum
evet, zaten hiç bir kötülüğü yok ki yazılımın sadece boyutu 700MB :D

Yakın zamana kadar aynı fiyata klavye-mouse-monitör-kulaklık vs. dahil sıfır sistem toplanıyordu. Bilmem anlatabildim mi
Alıntıyı görüntüle
Şaka yapmıyorum 2020 Nisan ayında 1660S 2600X B450 falan filan monitör dahil Vatan'dan 6.5K'a alındı ülke Vatan fiyatlarını bile aratır hale geldi 😚

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,532
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri