Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

ogznny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Oğuzhan Yıldırım
Bir de bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden kafamızda belirlediğimiz ürünleri sepete ekleyip tutsak saat 22de otomatik düşüyor mu fiyatlar? Kaçırmamak için söylüyorum yoksa saat 22den sonra tek tek ekleyerek mi almamız lazım hazırda bekleyelim mi?

imamim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Emin Hamamcı
Samsung Odyssey G5 27inch'te geldi monitor olarak. Diğer MSI monitör ile aynı fiyat bandında. Sizce aynı fiyat bandına yakın düşerlerse hangisini almak iyi tercih olur. 4k'nın altına inmeden zaten almayı pek düşünmüyorum ama bilemedim

Monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca VA panel monitör olması IPS ile karşılaştırıldığında, göz yorgunluğu açısından çok farkeder mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Taşdemir
Samsung Odyssey G5 27inch'te geldi monitor olarak. Diğer MSI monitör ile aynı fiyat bandında. Sizce aynı fiyat bandına yakın düşerlerse hangisini almak iyi tercih olur. 4k'nın altına inmeden zaten almayı pek düşünmüyorum ama bilemedim
++

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar

Monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca VA panel monitör olması IPS ile karşılaştırıldığında, göz yorgunluğu açısından çok farkeder mi ?
4k altına düşmesi imkansız gibi bir şey hocam artık

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir de bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden kafamızda belirlediğimiz ürünleri sepete ekleyip tutsak saat 22de otomatik düşüyor mu fiyatlar? Kaçırmamak için söylüyorum yoksa saat 22den sonra tek tek ekleyerek mi almamız lazım hazırda bekleyelim mi?
Sepete atıp bekleyebilirsin dostum. Saat 22de F5le fiyat düşüyor. Hatta ödeme kısmında da düşüyor. Ben kesin düşeceğini tahmin ettiklerimde ödeme ekranında bekliyorum.

FexLer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Salih Buğra
Sepete atıp bekleyebilirsin dostum. Saat 22de F5le fiyat düşüyor. Hatta ödeme kısmında da düşüyor. Ben kesin düşeceğini tahmin ettiklerimde ödeme ekranında bekliyorum.
Ryzen 5500 3060 olan sistem kaça düşer acaba hazır sistemler de kaç TL indirim oluyor ortalama

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ryzen 5500 3060 olan sistem kaça düşer acaba hazır sistemler de kaç TL indirim oluyor ortalama
Açıkçası bir süredir takip etmiyorum. Maalesef bilemiyorum. Ama son zamanlarda eskisi kadar iyi indirimler olmadığı bir gerçek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Taşdemir
Beyler kaçırılmaz dediğiniz indirim beklediğiniz ürünler hangileri?

emirhan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emirhan
Instagram
emirhanmandali
Steam
justmuhtar
Discord
themiR#7955

James Donkey 619S ne kadar düşer acaba​

Wardaren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Vardar
Boyle bir fiyat artirimi yok yalniz ASUS TUF 4070ti bakiyorum suanki fiyatina 37 gosteriyor inanilmaz

imamim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Emin Hamamcı
Şaka gibi indirimler ya :D Piyasa fiyatına indi TUF monitör.

imamim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Emin Hamamcı
Önceden böyle değildi, bitip kendini bozmayan ne kaldı merak ediyorum

Top Bottom