Gaming Gecesi sistem

Flack

80+
Reaksiyon skoru
94
Gaming gecesinde sistemler indirim giriyor mu ? Hâlâ el capitan kasa alınır mı sizce

Gaming gecesinde sistemler indirim giriyor mu ? Hâlâ el capitan kasa alınır mı sizce
İndirim gelebiliyor.
İndirimli fiyata göre alınır mı - alınmaz mı bakılır

Evet indirime giriyor. El capitan sistemi alanlar çok şikayetçi, tavsiye etmiyorum.

Hazır sistemlere çok nadir indirim geliyor. Ama gelirse de bence alınır çünkü şu an bile bana fiyat performans olarak başarılı gelen bir kasa.

Neyinden şikayet ediyorlar ben genellikle kasayı sharkoon yap öyle al gibi yorumlar okuyordum sharkoon yapsak da alınmaz mı diyosun
Forumda biraz bu konu hakkında yorumlara bak. Alanların hepsi yeşil ekran, mavi ekran sıkıntısı çekiyor sürekli. Tonla şikayet var.

Neyinden şikayet ediyorlar ben genellikle kasayı sharkoon yap öyle al gibi yorumlar okuyordum sharkoon yapsak da alınmaz mı diyosun
Ayrıca gelmesi 15 gün en az onu aklınızda bulundurun bu en az ihtimal en kötü ihtimal 25 günde gelecektir yazın oynarım diye aldığınız bilgisayarı yazın ortasına oynarsınız alimallah üstüne İtopya İncehesap gibi sitelerin müşteri hizmetleri şuan bir nevi çöktü itopya zaten normalde de berbattı şuan berbat ötesi.

Geri