T.P.G. 80+ Titanium Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24,370 1 Ocak 2021 #14 cfranko yazmış: Kredi kartını kayıt mı edeyim elimle mi yazayim? Bilgilerini ezbere biliyorum kartın Devamı için tıklayın... Kaydetmen daha iyi
cfranko yazmış: Kredi kartını kayıt mı edeyim elimle mi yazayim? Bilgilerini ezbere biliyorum kartın Devamı için tıklayın... Kaydetmen daha iyi
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 tedebbür ehli Moderatör Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 17,917 En İyi Cevap 26 1 Ocak 2021 #15 cfranko yazmış: Kredi kartını kayıt mı edeyim elimle mi yazayim? Bilgilerini ezbere biliyorum kartın Devamı için tıklayın... Kayıt edersen daha hızlı olursun, kaydet derim.
cfranko yazmış: Kredi kartını kayıt mı edeyim elimle mi yazayim? Bilgilerini ezbere biliyorum kartın Devamı için tıklayın... Kayıt edersen daha hızlı olursun, kaydet derim.
Sunay 80+ Silver Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2,357 En İyi Cevap 7 Dahası Reaksiyon skoru 2,703 Konum Türkiye İsim Sunay Koçak Steam https://steamcommunity.com/id/xsunay/ Discord Sunay #3109 1 Ocak 2021 #16 cfranko yazmış: Sunay vs Kerem Kim yalan söylüyor beyler xd @keremcnsz24 Devamı için tıklayın... Bende değişmemişti kaldırıp tekrardan eklemiştim
cfranko yazmış: Sunay vs Kerem Kim yalan söylüyor beyler xd @keremcnsz24 Devamı için tıklayın... Bende değişmemişti kaldırıp tekrardan eklemiştim